Lista ocen Fiat Brava 1.4 12V 80KM 59kW 1995-1998 (76) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 176 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Żurek / jareczek.zureczek@autograf.pl
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
cena jest bardzo niska jak na klase samochodu i w porownaniu z konkurencja wypada calkiem niezle. ale pewne jest jedno trzeba kochac ta marke aby sie na nia decydowac moja wada jest sentyment do fiatow ktory bierze sie chyba z tego ze to juz moj 3 samochod tej marki i w mojej rodzinie nie jezdzi sie innymi tylko nie wi9em czy to wada czy zaleta. slepo zakochany:)
~SRC
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
W tym segmencie bardzo dobrze się odnajduje ten model. Za naprawdę niewygórowane pieniążki można zakupić duże auto z całkiem przyzwoitym wyposażeniem (oczywiście sprowadzone z zachodu, bo \"polskie\" wersje to zazwyczaj \"golasy\" ) :)
~wito n.targu
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
ludzie! zamiast kupowac nowe koreańczyki czy francuzy kupcie se 5-letnią baravkę i się nie zawiedziecie.. nawet wam kowal naprawi, a jak se wypastujecie i kupcie święcące felgi, to sie nie ma czego wstydzić..
~look_1990@wp.pl
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Za te pieniądze, to auto jest lepsze niż escort,zdezelowany i wiekowy vw lub audi, citroen/peugeot, którego nikt z mechaników nie chce się tykać, a japońca za to nie da
~radoslawsmigielski@op.pl
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Za niewielkie pieniądze mamy porządny i młody samochód.Polecam każdemu chyba że ktoś chce jeździć kilka lat starszym i wytłuczonym Golfem z mułowatym silnikiem.
~freeman2
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
za nieco ponad 30 tys.( ´97) otrzymałem auto wygodne, jak na tamte czasy z bogatym wyposażeniem, bezpieczne, i w przeciwieństwie do następcy Stilo, Fiat Brava jest bardzo ładny
~Enzym
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Tutaj można przebierać. Bardzo łatwo trafić sztukę od pierwszego właściciela! Szczerze polecam kupić to auto tylko od znajomej osoby...
~gal.majcher@tlen.pl
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
w miare tani samochód za niewielkie pieniądze. Zakup utrzymanego modelu, nie tylko bravy, a także bravo, marea, punto, posłuży jeszcze długo.
~butik@astercity.net
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Oprócz wyglądu zewnętrznego i wygody wewnątrz - katastrowa. Prawdopodobnie trafił mi się akurat taki egzemplarz, ale właśnie ten egzemplarz oceniam.
~KULIG
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
jak za taką cenę lepiej kupić punto choćby 1,1 ładnie chodzi dużo lepsza konstrukcja silnika moim zdaniem blacha też lepsza