Lista ocen Fiat 126p "Maluch" Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW 1977-2001 (285) - Całokształt

Na liście zabraknie 233 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~marcin
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
na poczatku myslalem ze jest ok nawet rok 97 :-) ale ..... na plus napewno ceny czesci a tych bedzie trzeba kupic sporo , pozdrawiam i niepolecam jako normalnego auta na codzien , lepiej kupic rower
~cinek
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
byl fajny,ale czasy swietnosci juz dawno minely. sda duzo wieksze,oszczedniejsze i bardziej niezawodne samochody o cenie nie duzo wiekszej (uzywane naturalnie) ciesze sie ze zmieniam samochod!
~mike84
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
plusy tego samochodu to cena i wielkość ale tylko przy parkowaniu posiadam 2 samochody,tego gracika i poloneza z 1982r i 82-u konnym silnikiem ! aż korci żeby depnąć a tutaj nie ma czym depnać ;)
~Slawek
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
Jak ktos ma znajomego mechanika, malo pieniedzy i duzo odwagi by jezdzic slalomem miedzy tirami ;-) naprawde goraco polecam. Przed kupnem sprawdzac glownie blache, reszte mozna wymienic prawie za grosze.
~Dominik
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
Malucha kupiłem w 2015 roku jako pierwsze auto za 4660 złotych, ogólnie spisywał się dobrze podczas wożenia choinki na wigilię, parę razy jechałem nim nad morze,
~giernal
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
Sensowny środek transportu dla niezbyt zamożnych osób, którym nie zależy na komforcie, bezpieczeństwie oraz prestiżu, a lubią permanentnie serwisować swój pojazd.
~przemek
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
Maluch jak to maluch. Małe autko ale ekonomiczne. Tanie koszty napraw, niskie zużycie paliwa. Auto polecam dla osób które zdały nie dawno prawko - do nauki jazdy super :)
~Dariusz84
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
Jak na początek kariery kierowcy super. tani samochód,tanie części,gdy się rozleci mała strata.... jedyna wada to dość duże spalanie nie adekwatne do mocy auta.
~pawel.oldziejewski@supremis.pl
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
tańszego w zakupie nie ma samochodu, biorąc pod uwagę koszty użytkowania lepiej opłaca się kupić coś droższego w lepszym stanie i po roku rachunek wyjdzie taki sam
~KFL
Hatchback 3d 0.65 24KM 18kW
Auto oceniam pozytywnie. Mało miejsca, mało mocy, ale za to auto baaardzo tanie w eksploatacji i ekonomiczne a do tego bezawaryjne, nawet pomimo tego, że mój maluszek ma 28 lat.
Fiat 126p "Maluch" Hatchback 3d