Lista ocen Daewoo Nexia Sedan (184) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 206 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~daarek83@interia.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Wspomaganie swietnie dziala, ale zawieszenie troche zamiekkie jak na nasze drogi noi trzeba pamietac ze to nie jest samochod sportowy
~Piciek05
Sedan 1.5i 75KM 55kW
dobrze sie prowadzi , autko niezłe na długie trasy , dobrze sie trzyma dróżki, od razu reaguje na jakikolwiek ruch ręką .
~dargren@wp.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
ok 67tyś km zrobilem po polnych drogach, jeszcze nic nie robiłem w zawieszeniu ale czeka mnie chyba wkrótce wymiana amortyzatorów
~pbpg@ wp.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
miękkie zawieszenie -mnie to akurat odpowiada ;łatwo zablokować przednie koła przy hamowaniu to mi nie odpowiada
~xxx@xxx.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Zdecydowanie za miękki ale do spokojnej i dostojnej jazdy ok. przynajmniej nie miota bebecham jak w autach niemieckich(np.GOLF)
~jacek-k@poczta.wp.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
wspomaganie działa dobrze, zawieszenie nieco brzęczy na większych wertepach, co do jego trwałości nie wiem, bo jeszcze nie wymieniałem
~ppor@netpc.gda.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
przyzwoity, wystarczająco komfortowy może trochę zbyt miękki, pewnie gdyby wymienić amorki ale z tym poczekam aż te się zużyją
~Graba
Sedan 1.5i 16V 90KM 66kW
Co roku wymiana jakiejś końcówki kierowniczej ale to chyba standard na naszych drogach.
~Tomek
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Ładnie się prowadzi, choć na zakrętach bardzo się pochyla, ale to w końcu nie wyścigówka.
~Bor
Sedan 1.5i 75KM 55kW
mam tez Astre I, w jakims sensie blizniacze auto, bez porownania Nexia jest stanowczo za miekka
Daewoo Nexia Sedan