Lista ocen Daewoo Nexia Hatchback (135) - Widoczność

Na liście zabraknie 266 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mariusz
Hatchback 1.5i 16V 90KM 66kW
widoczność dobra bez rewelacji,lepsza niż we francuskich gdzie belka przednich drzwi jest gruba i zasłania ostry zakręt tworząc martwy punkt
~Ryszard Filipek
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
w porównaniu z F125 to jednak lepsza. Widocznośc do tyłu gorsza. Teraz większość modeli ma wysoki bagaznik stąd radar montowane w zderzaku.
~Poznaniak
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
Widoczność jest moim zdaniem bardzo dobra. To zaleta starej konstrukci. Im nowsze auto (grubsze słupki, bardziej wymyślne kształty) tym gorzej.
~Żuk
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
Zależy od pozycji kierowcy, ale generalnie nie jest źle. Przy czym trzeba zapamiętać, że zderzaki wystają i o obtarcie na parkingu nie trudno.
~kropi@o2.pl
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
Lepiej niż w kadecie 3d, te szybki z tyłu robią swoje. Chociaż z drugiej strony nie widać końca przedniego zderzaka, trzeba się przyzwyczaić.
~McSim
Hatchback 1.5i 16V 90KM 66kW
Z przodu i jak i do tyłu jest bardzo dobrze ale może dlatego że ja się uczyłem jeździć na boczne lusterka i dlatego wszystko widzę .
~Andrzej
Hatchback 1.5 107KM 79kW
kiedy sie przywyknie to bez problemow, przynajmniej w wersji hatchback, choc z poczatku wystajace zderzaki moga sie obstukac :)
~grzegorz poznań
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
widoczność ok. Poza tym widać przed sobą długą maskę. W nowych samochodach tego się nie spotka:) Podoba mi się to.
~Maćko
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
Przód i boki bez zastrzeżeń. Tył gorzej ale mam wersję 5-cio dżwiową więc nie jest źle. Wiem gdzie jest tył i jeszcze nie dobiłem.
~microweld@coolnet.com.pl
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
zla dla mojej zony, jest niska i nie chce jezdzic tym autem bo malo widzi, ograniczona w znacznym stopniu z tylu
Daewoo Nexia Hatchback