Lista ocen Dacia Logan I Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW 2004-2010 (26) - Widoczność

Na liście zabraknie 22 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Piotr S.
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Szerokie słupki "C" i wysoki kufer zmuszają do zachowania czujności przy niektórych manewrach (wyprzedzanie, parkowanie) W związku z tym, przy manewrowaniu tyłem przydatny jest czujnik parkowania. Polecam. Widoczność przód i na boki b. dobra. Odpowiednie ustawiewnie wylotów nadmuchu + grzanie tylnej szyby skutecznie zapobiega parowaniu tychże.
~J.Kawa
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Z przodu i na boki O.K świetne lusterka jednak widoczność do tyłu ogranicza spory kufer ale i tak nie jest źle...Regulacja lusterek moim zdaniem jest umiejscowiona bardzo trafnie (panel środkowy)
~Galernik
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Widoczność do przodu bez uwag. Przy cofaniu do tyłu katastrofa tylko na lusterka. Wskazana instalacja czujników cofania i tedy nie ma żadnych obaw.
~air
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
jak se przetre szybe reka to cos widze a jak nie to jade na wyczucie. najgorsze jest to ze juz sobie reke odmrozilem i nie mam czym wycirac.
~Andrzej
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
to jedna z zalet dosyc pokracznego ksztaltu nadwozia - duza tylna szyba daje doskonala widocznosc, rzadko to sie teraz spotyka, boki, przod - ok
~Janas
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Przedni i boczna widoczność jest ok a z tyłu pozostaje jazda wg lusterek wstecznych. Dla mnie nie jest to problemem.
~Andrzej
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
jak wyżej, malkontentom proponuję zaciągnięcie kredytu w wysokości 500 000 zł na zakup odpowiedniego dla nich auta :)
~Pietrek
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
auto ze względu na wielkość ma duże okna i to zapewnia doskonałą widoczność, położenie lusterek także dopracowane
~wieczan
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Jest dobrze, można się jedynie przyczepić do bocznych lusterek, trochę małe są i mniej w nich widać
~malki7@op.pl
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Do przodu - bez zastrzeżeń. Z tyłu ograniczona przez środkowy zagłówek. Po maksymalnym obniżeniu jest dobrze.
Dacia Logan I Sedan