Lista ocen Dacia Logan I Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW 2004-2010 (23) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 25 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Piotrek
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Ogrzewanie bdb. sprawdziło się przy -30 st. C ubiegłej (2005) zimy. Ogrzewanie tylnej szyby b. skuteczne (patrz: wyżej)Wentylator trochę głośny na wysokich obrotach. Przydał by się lepszy filtr powietrza dlatego tyklo 4.0
~wieczan
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Tu mogłoby być nieco lepiej, przy drugim stopniu szyby potrafią parować, ogrzewanie działa choć nie miałem tego samochodu gdy były siarczyste mrozy i to muszę jeszcze sprawdzić.
~J.Kawa
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Do tego raczej niemam zastrzerzeń, chodzi cicho, tylko na najwyższym "biegu" jest głośniej... Ale za to bardzo szybko we wnętrzu jest ciepło... Dacia zdaje ten test na bdb!
~Piotr S.
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
wg mnie 4,5. Ogrzewanie i wentylacja bdb sprawdzone w trudnych zimowych warunkach. -0,5 pkt. za brak filtra przeciwpyłkowego
~HenMen
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Bardzo dobrze grzeje zimą, szybko usuwa zaparowanie, latem nie miałem okazji jeszcze sprawdzić.
~pewu
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
pokrętło od nadmuchu trochę ciężko dostępne , ale generalnie ok , samochód szybko się ociepla
~Piotr S.
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Bardzo wydajny wentylator, dobre grzanie (sprawdzone przy -30 st. C w zimie 2005/06)
~Tomek Wiśniewski
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
w zasdzie ok, ale nawiew działa właściwie dopiero po właczeniu dmuchawy
~Marcin
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Trudno stwierdzić po godzinie jazdy, ale grzeje dobrze, klimatyzacja ok.
~air
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
jak sie siedzi w w kurtce butach zimowych i kalesonach to nawet niezle
Dacia Logan I Sedan