Lista ocen Dacia Logan I Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW 2004-2010 (24) - Silnik

Na liście zabraknie 24 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~air
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
naprawde jestem mile zaskoczony. Chodzi ciszej od stara 20, a 100 osiaga w 23 sek i to bez dodatkowego tuningu. ponadto przy ruszaniu trzeba uwazac z gazem zeby silnika nie przeciazyc. moj kumpel podrasowal i startuje dacią w formule1!
~wieczan
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Szału nie ma, trochę trzeba wkręcić na obroty by szła, inna sprawa że jestem zwolennikiem silników wolnoobrotowych i nie lubię piłować.
~Janas
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Silnik jest dynamiczny mimo, iż jeszcze nie dotarty.Musialem trochę spuścic oleju bo mi za duzo wlali tj. ponad max. Na zerówce jakoś tego nie zauważyli.
~Marcin
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Silnik działa dość dynamicznie jak na tą konstrukcję, prękość max zadowalająca, ok 160, do kultury pracy nie można się przyczepić.
~Andrzej
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
zaskakujaco przyzwoity, lagodne brzmienie mile dla ucha, rakieta ten samochod nie jest, ale z elastycznoscia nie ma wielkiego problemu
~FRED
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
silniczek marzenie,pieknie wchodzi na obroty,do setki ok 18 sek.Kumpel ma vw golfaIV-bez szans.Bardzo elastyczny...kumpel..
~Tomek Wiśniewski
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
słabiutka dynamika przy wyższych prędkościach obrotowych, ale w mieście i w górach całkiem w porządku
~J.Kawa
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Do 3500 obr/min. jest O.K ale później jest już gorzej ale ogólnie niemoge narzekać...W miare elastyczny...:)
~HenMen
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Dość dynamiczny i elastyczny, ale głośny przy wyższych obrotach.
~Piotrek
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Bardzo dobry silnik, ale jakbymniej palił to bym się nie obraził.
Dacia Logan I Sedan