Lista ocen Dacia Duster III 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW od 2024 (14) - Ergonomia

Na liście zabraknie 10 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Jacek
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Jest super. Dwa wyświetlacze, w tym tablet 10 cali z prostą intuicyjna obslugą. Pod tabletrm są przyciski funkcyjne najważniejszych funkcji klimatronica. Po lewej stronie przycisk personalizacji ustawień wspomagaczy. Po ustawieniu władnych preferencji, jednym przyciskiem wyłączam te które najbardziej mnie irytują. Reszta pokręteł i przycisków jak w Renault. Po przyzwyczajeniu, obsługa bezproblemowa. Przyciski pod tabletem, na kierownicy i...
~Ian
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Bardzo duże, pozytywne zaskoczenie. Ergonomia i komfort w środku jak w aucie 2 klasy wyżej. Jeździłem wcześniej zarówno poprzednimi Dusterami, jak i autami teoretycznie bardziej luksusowymi (Tiguan, HRV) i Dacia nic nie oodstaje
~memnon z Rodos
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Wszystko na swoim miejscu, najważniejsze elementy na wysokości wzroku. Oparcia i uchwyty tam gdzie trzeba i nie ma potrzeby wyginania się w fotelu aby po coś sięgnąć. Nie mam uwag.
~W
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Jest ok. Mogło być lepiej. Radar znaków nie działa do końca jak powinien. Gubi się na expresówkach
~Łukasz
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
No wszystko na miejscu. Duży plus za naprawdę spory i przede wszystkim ustawny bagażnik.
~Karol
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Bardziej po francuski, noś po włosku, polsku, niemiecku, czy rumuńsku - czyli bardzo dobrze.
~Lukas
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Super - naprawdę super. Przymierzałem się do droższych SUVów ale Dacia bije na głowę.
~Grześ
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
No tutaj się zaskoczyłem, szczególnie jak złożyłem tylne fotele. Sporo można przewieźć.
~Paweł
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Wszystko na miejscu. Bagażnik spory a po rozłożeniu siedzeń sporo można przewieźć.
~Karol
SUV 1.0 TCe ECO-G 100KM 74kW
Intuicyjnie i wszystko w zasięgu ręki