Lista ocen Citroen ZX Hatchback 1.6 i 88KM 65kW 1991-1997 (19) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 17 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Piotrek lopt@wp.pl
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
Za niewielką cenę otrzymujemy bardzo przyjemny samochód. Moje auto kosztowało mnie blisko dwa lata temu 4000 zł. Co za to dostałem? Oczywiście samochód o nader ładnym kształcie i bardzo dobrym wyposażeniu jak na ten rocznik oczywiście m.in.: ABS, wspomaganie, kubełkowe welurowe fotele, skórzana fabryczna kierownica, elektryczne szyby oraz lusterko (prawe - dla oszczędności ;) ), regulowana kierownica oraz fotel...i jeszcze wiele innych...
~Adam
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
Auta stoją bardzo tanio bo są już wiekowe :) Na dodatek nie brakuje żałosnych znawców sztuki motoryzacji którzy twierdzą że francuzy są do bani a niemiecki szroty najlepsze. Ale dzięki takim żałośnikom ceny aut francuskich są całkiem całkiem.
~Marek
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
auto kupiłem za grosze w niemczech wyjeździłem sie nim 3 lata robiąc 110 tys km i sprzedałem bez straty :) wymiana tylko elementów eksploatacyjnych i raz czujnik obrotów wału. częsci nie takie drogie wiec tu oceniam wysoko
~Sarny
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
Nie wszyscy chcą jeździć Citroenami, więc niech jak wszyscy jeżdżą Golfami. Teraz wiem, że nie ma lepszej opcji niż taka Cytrynka z segmentu C.
~Rider2666
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
Kupilem go za 2600 zl plus oplaty wiec wszystko wynioslo mnie wliczajac nowe radio i oleje,tlumik srodkowy,filtry,dywaniki :) i inne pierdoly 5000zl
~Rafał
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
tani w zakupie, droższy w eksploatacji, ceny napraw obniża dostępność dosyć tanich części zamiennych, bardzo dobra odporność na korozję
~jedrocha@poland.com
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
Tzn cena nie jest adekwatna (za niska) do auta, ale cóż stereotyp Polaka to VW Golf i to jak najuboższy diesel, żeby sie nie miało co popsuć!!
~no_wizard
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
Za cenę roweru kupiłem auto które przez 2 lata mnie nie zawiodło, jakość wykonania całkiem dobra - nic nie skrzypiało i nie pukało.
~Borsuk
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
za ta kase to mozna kupic poloneza. Ja kupilem Zx-a 1994 z gazem za 3500zł :) zarejestrowany byl w polsce...
~tasior
Hatchback 1.6 i 88KM 65kW
kup za te cene cos lepszego.a moze trafilem na dobry egzemplarz.zadnego golfa czy astry.
Citroen ZX Hatchback