Lista ocen Citroen Xsara I Hatchback 1.8 i 90KM 66kW 1997-2000 (12) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 22 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~endru13
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
Kopiłem za 1050 euro do tego rejestracja 1600zł i LPG sekwencja za 3000 razem z drobnymi wymianami płynów ustrojowych 9000zł. Może dużo razem ale nie żałuję tych pieniędzy bo jest wart tej kwoty. Dodam że kupiłem auto od swojego mechanika wiec jedyne co musiałem wymienić to olej,świece i kable WN wiec spokojnie wart tej ceny :)
~michal
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
kupilem ja (lacznie z oplatami) za ok.14,5 tys. , z niemiec od kobiety, z drugiej reki, autko oczywiscie zadbane, przymiezalem sie do innego, np. skoda octawia, ale te sa w niemczech ok.6tys. zl drozsze, podobnie astra II, puki o jestem bardzo zadowolony (wyposazenie z klima, 4airbagi, dobrze utrzymane, w miare niskie splanie), polecam
~yojki
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
kupiłem wersję ekskluziw 5 letnią za 17 tyś. a warta wtedy była ok. 25 tys. Wyposażenia pełna opcja. Za modele inych firm trzeba dopłacić kilka tyś. Nie mam takiej potrzeby
~Dan GG#6036442
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
Cena auta była nieproporcjonalna do jakości podróżowania i wygody. Niestety z pełną świadomością kupiłem samochód uderzony co z pewnością miało wpływ na cenę.
~Patryk1353
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
Auto wykończone twardymi plastikami które lubią poklekotać ale cóż to nie jest audi czy bmw.
~CoziTychy
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
Auto jest warte swojej ceny a dobry egzemplarz kupi się już za 6tyś!
~Mally2105
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
kiedys mialem mierne zdanie o francuzach. teraz je zmienilem;)
~Marek
cena nie jest wysoka za full wersje z takim silnikeim (1.8 16V) tylko 54 000
~kac
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
swietny zakup za rozsadne pieniadze!
~mariusz - vernom@poczta.onet.pl
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
w tej kategorii cenowej, to chyba dobry wybór.
Citroen Xsara I Hatchback