Lista ocen Citroen C5 III Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW 2008-2017 (24) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 23 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Avenger
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Bardzo dobra. Jakość jak na francuza na którego wszyscy dookoła psioczą jest wysoka, a cena niska patrząc na konkurencję. Nie trzeba słono płacić za każdy dodatek, wiele elementów wyposażenia jest w standardzie, o czym u konkurencji trzeba jedynie pomarzyć. Rozczarowuje tylko serwis citroena, ale wszystkie inne serwisy są takie same.
~Soldier72
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Uważam po jeździe próbnej także innymi markami w tym audi A4 kombi czy Toyotą Avensis że z wykorzystaniem rabatu flotowego kwota 115 tysięcy za auto które ma wszystko włącznie z masażem, dachem panoramicznym , otwieranym bagażnikiem elektrycznie, nawigacją, telefonem , skórą, felgami 18 cali itd, to jest mistrz w swojej klasie.
~darekkruk@gmail.com
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Mam rabat flotowy więc wybór citroena jest dla mnie oczywisty, za najbardziej wyposażoną wersję z masażem kierowcy, dachem panoramicznym , skórą, nawigacja, bi-ksenonami , itp zapłaciłem 95 000 zł netto. VAt odliczam bo kratka,nigdzie tak wiele za tak mało....
~Bart[PL]
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Autko kupiłem w salonie po przecenie więc stosunek jest doskonały. Zresztą w porównaniu do opla, hondy, forda vw czy audi po normalnej cenie tez wychodzi na plus ( aczkolwiek auta powinny być tańsze o ok 25000 zł)
~Black&White
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
W cenie Mondeo, auto o wiele bardziej komfortowe. Obecnie Citroen ma najlepszą ofertę na rynku. Po roku widzę, że Citroen daje nadal dobre ceny. Koszt pierwszego serwisu po 30 000 km - 940 zł z materiałami.
~tomasz
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
jakość do ceny - super , dużo wygodniejszy niż passat czy audi a4, ekonomiczny również, zwinny i oszczędny HDI , całkiem inna kultura pracy w porównaniu do TDI ,
~Jacek
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Tu mam zdziwko , bo strasznie podrożały ! Za mojego po 5 latach widzę po ogłoszeniach że mogę wziąć ledwie 10-15% mniej niż zapłaciłem!
~PN1500
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
W 2010 wersja Confort z nawigacją i dużym wyświetlaczem, Tourer 2.0HDI kosztował 99 tys. Skoda Superb z TDI z porównywalnym wyposażeniem była droższa.
~Jacek
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
zanim kupiłem to auto to rozważałem zakup avensisa,mondeo,insignie i tu citroen był o wiele lepszy(znacznie lepsze wyposażenie za tą samą kwotę)
~miroslaw.mach
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Szczerze mówiąc ciężko ocenić. Wolałbym zapłacić więcej, a mieć święty spokój. Wg mnie i tak jest bardzo, bardzo źle.
Citroen C5 III Tourer