Lista ocen Citroen C5 I Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW 2001-2004 (22) - Ergonomia

Na liście zabraknie 25 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~harderson
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
Wszystko pod ręką. Obsługa panelu bezproblemowa i łatwa. Duży plus za przełączniki przy kierownicy, intuicyjne i ułatwiają wiele kierowcy.na minus miejsce przy hamulcu ręcznym na napoje nadaje się tylko przy postoju, w trasie nie jest stabilne. Tak samo uchwyt na napoje dla kierowcy nie jest praktyczny.
~mack1295
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
Wszystko jest czytelne i pod ręką. Przełączniki są duże więc łatwo w nie trafić. Obsługa radia zy panelu klimy jest bardzo prosta, a na dodatek przy kierownicy mamy pilot od radia- więc robi się to jeszcze łatwiejsze !!
~czarek1211@amorki.pl
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
Wnętrze auta wykonane jest po prostu dla ludzi.Dobre plastiki, przyjemna tapicerka w spokojnych kolorach, przemyślane schowki, konsola łdnie podświetlona, trochę jak w samolocie powoduje że w tym aucie chce sie przebywać.
~jaćwing
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
Ocena indywidualna. Tak jak do wszystkiego, można poznać i się przyzwyczaić. Chyba zbyt dużo funkcji w tych dźwigniach koło kierownicy. Wyciągane, chowane, przekręcane, naciskane. W potrzebie szybkiej reakcji można się zamotać.
~Loki
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
Wszystko jest na swoim miejscu. Na dłuższych trasach trochę zbyt miękkie fotele. Największa zaleta to przestrzeń bagażowa w tym aucie po złożeniu tylnej kanapy. :)
~Ermac (Ermac@wp.pl)
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
Tu duzy plus, wszystko pod reka. Mam wersje exlusive: xenony klima dwustrefowa, szyberdach, nawigacje itp itd, i naprawde niewiele czasu zajelo mi \"naumianie\" sie tego wszystkiego.
~GPiotr1
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
Wszystko jest na swoim miejscu Wada - brak podświetlenia gałek od głośności fabrycznego radia i temperatury klimatyzacji. Jadąc w nocy często łapię za nie właściwą gałkę.
~Rafal1977
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
Porządny kawał dobrze wyposażonego samochodu. Dużo schowków i prostota obsługi to wielkie zalety C5. Nawet ktoś,kto nigdy nie miał Citroena szybko go pokocha.
~jacol10
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
Dużo fajnych dodatków typu: czujniki deszczu świateł, czujnik zamykania szyb, podłokietniki, pilot do radio, Można tym autem wjechać w teren ...
~Poznaniak
Kombi 2.0 HDi 109KM 80kW
dołożyłem tempomat i regulację lędźwi w siedzeniu kierowcy, przyciemniłem szyby metodą natryskowo-piecową, zmieniłem poszycia tapicerskie na skórzane
Citroen C5 I Kombi