Lista ocen Citroen C3 Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW 2008-2015 (12) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 10 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Andree
Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW
Jakoś wykonania oceniam wysoko, a zwłaszcza jakość wyposażenia seryjnego: klima automatyczna, tempomat, czujniki parkowania, czujniki świateł i wycieraczek, bluetooth, gniazdo USB, szyby przyciemniane. Za tak wyposażone auto cena wynosiła niewiele ponad 50 tys. Podobnie skonfigurowany C-Max był o ponad 20 tys. droższy.
~Andrzej_xyz
Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW
Uważam, że to jeden z najmocniejszych punktów auta - nie mam może skóry, podgrzewanej szyby, podłokietnika i kamery cofania. Poza tym wszystko jest (seryjnie w wersji Selection - w konkurencji za takie rzeczy jak klimatronik, tempomat czy czujniki parkowania, świateł i deszczu, trzeba dodatkowo dopłacać).
~Prezesss
Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW
Jakość wysoka jak na auto segmentu B. Cena 54000 za auto w którym tylko nie ma nawigacji i kamery cofania, a jest szklany dach i reszta udogodnień to naprawdę było warto.
~kris
Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW
Cena za wysoka, ale jak to w Citroenie co chwila są jakieś promocje czy oferty specjalne, które pozwalają na zakup auta w przyzwoitej cenie.
~Wojak89
Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW
Najbogatszą wersje kupiłem za nie wielkie pieniądze z przebiegiem 48tyś. Jeśli by było mi kupić jeszcze raz to auto kupił bym.
~Artur_B
Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW
Jeżeli bierzemy pod uwagę komfort, widoczność praktyczność to super , cała reszta jest kiepska:(
~tewz
Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW
Za tą kasę u konkurencji miał bym golasa,a u citroena super wypas. Największy plus jakość plastików.
~Rutek
Zadowolony po 4 latach użytkowania są plusy i minusy . Ale ogólnie OK
~gie
Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW
Za t? cen? nie ma chyba szans kupi? nic bardziej praktycznego...
~konrat
Picasso 1.6 VTI 120KM 88kW
Kupiłem w wyprzedaży 2012 za 57 000 PLN. W tej cenie to okazja.