Lista ocen Citroen C1 I Hatchback (51) - Całokształt

Na liście zabraknie 32 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Coro
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Autko ma wręcz spartańskie wykończenie i nie należy do luksusowych, jednak jest to samochód do jazdy po mieście, krótkich trasach, w przyzwoite cenie.
~wjw
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Dobry na pierwsze auto, da sobie rade z każdą sytuacją, ale po dłuższym użytkowaniu człowiek zaczyna tęsknić za czymś lepszym.
~DarIUS
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Fajny samochodzik do miasta. Zdecydowanie kupiłbym go jeszcze raz. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych \"posiadaczy\".
~ijon
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Fajne autko. Dopasowane do moich potrzeb. W dobre osiągi przy niskim spalaniu. Dużo miejsca w środku kosztem bagażnika. Polecam
~Daniel
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Po 110 tys nieszczelnośc w pompie wody, wymiana 280 zł, należy sprawdzać regularnie poziom płynu chłodzącego,
~Michał
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
jak to mały samochód, dla mnie może być, ale te fotele nic nie trzymające na boki to porażka.
~c1fan
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
są lepsze auta, ale są też gorsze. Aktualnie na rynku są dostępne ciekawsze modele w zbliżonej cenie.
~cejedynka
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Idealne autko szczegolnie dla ludzi mlodych. C1 swietnie sie spisuje w jezdzie po miescie.
~mariolka
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Nie podoba mi się, nieekonomiczne, ciasne, głosne, bez komfortu. są znacznie lepsze auta!
~Wojtek /bociek_2@wp.eu/
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Dla 1 osoby tak jak ja auto jest super, mało pali, wystarczajaca przestrzeń i osiągi, polecam.
Citroen C1 I Hatchback