Lista ocen Citroen Berlingo II Combi Facelifting 2015 1.6 BlueHDi 120KM 88kW 2015-2018 (5) - Ergonomia

Na liście zabraknie 4 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Rysiek z Klanu
Combi Facelifting 2015 1.6 BlueHDi 120KM 88kW
Nie wiem czy trzy gwiazdki nie są na wyrost. Przez ponad dwa tygodnie jeżdżąc tym autokarem nie moglem się dopasować do samochodu. Tak. W tym samochodzie to kierowca musi dopasować się do ustawień fotela i kierownicy a nie samochód do kierowcy. Jak bym sie nie ustawił, to nie widziałem do końca wskaźników na desce i zegarów. Dodatkowo daleko ręką do pokręteł nawiewu - może mam zbyt krótkie ręce, nie wiem. Producent nie pomyślal o przycisku i...
~Ppicollo
Combi Facelifting 2015 1.6 BlueHDi 120KM 88kW
Na początku ciężko się przyzwyczaić do sterowania szybami na konsoli centralnej, ale po przyzwyczajeniu uważam, że jest to dobre i wygodne miejsce. Nie można np na postoju włączyć radia bez przekręcenia stacyjki. Mirrolink zbędny bajer który się nie sprawdza. Sama koncepcja jest świetna, gorzej z wykonaniem i rzeczywistym zgraniem smartfonu z wewnętrznym radiem.
~jacek8116
Combi Facelifting 2015 1.6 BlueHDi 120KM 88kW
Mnóstwo schowków do których można wiele rzeczy włożyć. Brak uchwytów na kubek, butelkę. Wyłącznik ECO mało widoczny, kwestia czasu by przyzwyczaić się aby go dezaktywować.
~Don
Combi Facelifting 2015 1.6 BlueHDi 120KM 88kW
otwieranie elektrycznych szyb na srodku auta. Trzeba sie przyzwyczaic. Schowki super a schowek pomiedzy siedzeniami - gigant!
~Don
Super! Lewarek blisko.