Lista ocen Chrysler Voyager III Minivan 2.5 TD 116KM 85kW 1995-2000 (28) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 36 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Roger84
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
Tu się zaczynają schody. Samochód naładowany jest wręcz rzeczami, które w każdej chwili mogą odmówić posłuszeństwa. Przekłamujący wskaźnik paliwa (dwa razy mi zabrakło, mimo że miałem jeszcze nie tak mało), odkręcające się spinki od wszelkiego rodzaju rurek i wężyków przez co np. może sobie uciec płyn z chłodnicy, psujące się zamki szczególnie w tylnej klapie, upierdliwe radio, które ma tendencje do kodowania a z odkodowaniem już nie tak...
~Roger84
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
Ciągle coś się psuje. A to coś kapie, a to pasek alternatora spada, a to gdzieś coś nie działa, gdzieś się coś zacina. Wieczny problem z małymi naprawami, które jednak często unieruchamiają samochodów. Bywały usterki za 20 zł, przez które samochód stał u mechanika tydzień bo nie było wiadomo co się z nim dzieje.
~stefanwietecha@onet.eu
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
w II często przy szbkości 140km/h wskazówka zegara ciśnienia oleju spadała na \"O\",po odpuszczeniu gazu podnosiła się o dwa pola w górę,winny przebity czujnik oleju.da się z tym jeżdzić,w III jest kontrolka ,ona już nie oscyluje,bo jak się zaświeci to jest zły sygnał
~wadim
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
Pęknięta taśma pod kierownicą ( nie działa tempomat, świeci kontrolka od AIRBAG-ów, nie dziła klakson). Elektryka - porażka: Brzęczą przekaźniki, zawodzi potencjometr pedału gazu, nie włączają sie wentylatory chłodnic. Wszystko powyzsze to niedopracowany system elekryczny.
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
ludzie niebujcie sie kupowac tego auta i niesluhajcie tego co pisza w gazetah ze voyager sie psuje. mialem ,toyote,mazde i nissana , to dopiero sie jebalo samochody jedno razowe. i oczywisce francuzy na czele.
~BAD BOY
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
Jak dba sie o samochód to można robić tysiące kilometrów bez najmniejszej awarii nie miałem do tej pory jakichkolwiek problemów z tym samochodem a zrobiłem już nim ponad 100000 km w tej chwili ma 193000 km
~wojark
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
Głównie to uszkodzenia zawieszenia przedniego oraz idiotyzmy związane ze spasowaniem plastików (o tym cholerstwie nad lusterkiem wstecznym nie bedę opowiadał, skleiłem na stałę i wypełniłem silikonem;-))
~Hack
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
Nie mam żadnych problemów z tym autem. Drobiazgi wynikające z wieku auta. Wymiana ramienia wycieraczki, piasta koła, amortyzatory. Leję i jeżdżę.
~Michał
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
Składanie elektryczne lusterka, podgrzewanie siedzeń, zaczepy osłonek przeciwsłonecznych, zacinająca się popielniczka.

Chrysler Voyager III – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~klubowicz91@o2.pl
Minivan 2.5 TD 116KM 85kW
Przy drobiazgach nie ma problemu da się naprawić na drodze ale mało ich jest żeby to robić.
Chrysler Voyager III Minivan