Lista ocen BMW Seria 3 E36 Sedan (233) - Widoczność

Na liście zabraknie 470 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Michal Z
Sedan 318 i 113KM 83kW
Z przodu widocznosc bardzo dobra natomiast z tyl juz troche gorzej!Tak wiec ciezko wyczuc odleglosc od przeszkody!!!Ale jest to kwestia przyzwyczajenia!!!Jak sie troche pojezdzi to sam wiesz jak dlugi masz samochod i na ile jestes w stanie cofnac!!!
~Simon M
Sedan 318 i 113KM 83kW
Do przodu ok, natomiast do tyłu tak sobie. Ciężko wyczuć odległość przy cofaniu. Lusterka są absolutnie do niczego! Jeżdziłem wcześniej renaultem i chętnie bym zabrał z niego lusterka boczne. W BMW nie pomniejszają obrazu i naprawde mało w nich widać
~pama20
Sedan 318 i 113KM 83kW
Duży kufer troche przeszkadza ale są lusterka.A ci którzy narzekają niech podniosą fotel żeby było widać kto prowadzi.(szpanerski czesto widoczny objaw posiadania trzech literek)Panowie!!od zbyt nisko ułożonego fotela wydłuża sie szyja:)
~PIOsch
Sedan 318 i 113KM 83kW
Nie ma problemu z widocznością we wszystkich kierunkach ale należy pamiętać, że nie jest to van tylko nisko osadzone auto z \"wystającym\" bagażnikiem co trzeba mieć na uwadze parkując tyłem.
~sebas05@op.pl
Sedan 316 i 100KM 74kW
Super! pojezdziłem nowszymi samochodami i te krzywizny szyb, grubosc slupkow denerwowaly mnie, nie widzialem pieszych wchodzacych na pasy, cofanie bylo niepewne... Widocznosc moim zdaniem ok
~mike
Sedan 316 i 102KM 75kW
widoczność do tyłu to jedyny mankament, spory kufer ją ogranicza, do przodu i na boki za to jest bardzo dobrze. Lusterka w sam raz, są nie za duże, wszystko widać na parkingu i na autostradzie :)
~Adam
Sedan 318 i 115KM 85kW
Z przodu dobrze a do tyłu trochę gorzej, no cóż to nie autobus. Ale w tym aucie to lusterka boczne służą prawie wyłącznie do cofania, chyba że rajcuje cię mina kierowcy którego właśnie wyprzedziłeś.
~juristi@interia.pl
Sedan 320 i 150KM 110kW
Mam z tyłu niemiecki spojler, kończący się idealnie równo z samochodem, więc przy cofaniu - idealna widoczność. Na boki i do przodu - to samo. Bez tego spojlera dałbym za widoczność do tyłu 4.
~Lukasz
Sedan 316 i 102KM 75kW
Jestem wysoki więc trochę zawadza mi lusterko. I widoczność do tyłu dość przeciętna. Ale to moje osobiste odczucia. Osoba niższa niż 180 cm nie będzie mieć problemów
~Łukasz P.
Sedan 320 i 150KM 110kW
Dobre rozmieszczenie słupków i wyraźne lusterka minimalizują martwe pole. Pozycja za kierownicą wydaje się bezpieczna dzięki obudowanemu kokpitowi i niskiej wysokosci fotela:)
BMW Seria 3 E36 Sedan