Lista ocen BMW Seria 3 E36 Sedan (201) - Ergonomia

Na liście zabraknie 502 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~dj_tygrys@tlen.pl
Sedan 325 td 115KM 85kW
Wszystko pod ręką, i tutaj w strone projektantów BMW ukłony w każdym modelu każdej serii wszystko jest zrobione IDEALNIE, miałem doczynienia z 525 TDS 94` i tam tak samo wszystko idealnie skomponowane w trójkach kierowca jest "obudowany" kokpitem co pozwala poczuć się jak ryba w wodzi prawdziwym kierowcom
~slawoos
Sedan 320 i 150KM 110kW
Wsiadając pierwszy raz do auta myślimy...o jak tu nisko. Fotele dają duże możliwości regulacji, pozycja za kierownicą świetna. Kokpit sprawa, że to kierownik jest w tym aucie najważniejszy i to naprawdę czuć:) Po pierwszej przejażdżce można odnieść wrażenie że inne auta to po prostu niewygodne taborety.
~jdyrla@interia.pl
Sedan 318 i 113KM 83kW
Wszystko pod ręką. Estetycznie, prostota bez zbędnych kombinacji. Materiałowe siedzenia niestety się wycierają ale przy jakim przebiegu! Inne gu..a- Fordy dawno w hutach i na składowiskach "pet" a babunia jedzie dziarsko. Skóra by się przydała ale to przy następnej BMce (:
~nowy212@wp.pl
Sedan 325 i 192KM 141kW
Wszystko jest pod ręką, nie trzeba się zbytnio zastanawiac, ktoś kto kiedyś posiadał jakiekolwiek BMW na pewno szybciutko się odnajdzie. To mi się właśnie najbardziej podoba, że każdy następny model nie zrywa z już długoletnią tradycją, lecz nawiązuje do poprzednika.
~mike
Sedan 316 i 102KM 75kW
widać że jest to "auto kierowcy", nie wyobrażam sobie innych rozwiązań. warte podkreślenia są dobre materiały (plastiki, skóra, welur) jak i spasowanie (choć na naszych wspaniałych drogach sporo rzeczy potrafi skrzypieć :/ ). A przecież jest to autko prawie 14 letnie
~baskont@gmail.com
Sedan 318 i 115KM 85kW
Nie narzekałem, raczej wygodny dostęp do wszystkiego co trzeba. Wszystko pod ręką i nie trzeba się zbytnio gimnastykować żeby włączyć nawiew czy podgłośnić radio. Ręczny hamulec trochę zbyt wysunięty do tyłu - mi to przeszkadzało osobiście.
~Piotr.makson@interia.pl
Sedan 320 i 150KM 110kW
Nikt nie wierzy, ale te autko pali 6,5 na setkę. i niema większej różnicy, czy jedziesz 140 km/100, czy 200 km/100. Spalanie naprawde dobre. Oczywiście mowa o trasie .W mieście około 8/100 To też niejest tak jak twierdzi legęda, że Bmw pali jak smok.
~bq, mazurbq@poczta.onet.pl
Sedan 320 i 150KM 110kW
Wszystko na swoim miejscu. Konsola, jak ma w zwyczaju BMW zwrócona do kierowcy. Zegary czytelne. Włączniki dobrze rozmieszczone. Fotele wygodne nawet na długich trasach, z dobrym trzymaniem bocznym. Bardzo przyjemna trójramienna skórzana kierownica.
~Podróżnik
Sedan 318 tds 90KM 66kW
BMW, to samochody robione dla kierowcy! Wszystko jest pod ręką, licznik nawet podczas długiej nocnej trasy nie męczy i nie denerwuje jaskrawością kolorów. Wielkim plusem jest regulacja mocy podświetlenia licznika.
Dziennik kosztów dla BMW Seria 3 E36 Sedan
8,1
9,0
10,1
~kodir
Sedan 320 i 150KM 110kW
Dla mnie oprócz silnika to jedna z naprawdę dużych zalet e36, przedewszystkim konsola środkowa zwrócona w kierunku kierowcy to majstersztyk projektantów tego samochodu, podświetlenia super, a także sposób ustawienia przednich foteli
BMW Seria 3 E36 Sedan