Lista ocen BMW Seria 3 E36 Sedan (280) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 423 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~baskont@gmail.com
Sedan 318 i 115KM 85kW
W sumie byłem zaskoczony ale na minus. Auto z zewnątrz bardzo duże i kawał sedana. Jednak w środku miejsca jak na lekarstwo. W mojej Mazdzie 323F miałem wiecej miejsca z przodu. Jadąc z bratem podczas zmiany biegów trącaliśmy się łokciami. Z tyłu również nie jest zbyt kolorowo - mało miejsca na nogi - zwłaszcze jeżeli z przodu również siedzi ktoś wysoki i ma fotel odsunięty mocno do tyłu. Miejsca nad głową prawie w sam raz. Ja mam metr...
~Boro
Sedan 318 i 113KM 83kW
Na przednic fotelach jest dużo miejsca, choć w przypadku kierowcy bez rewelacji. Brakuje trochę regulacji kierownicy ( mój egz. takowej nie posiada ). Z tyłu niestety bardzo słabiutko. Dobrze, że ja tam nie siedzę. Nie ma miejsca na nogi, nie da się wsunąć stóp pod przednie fotele z powodu ich specyficznej konstrukcji. Jak na wóz tej wielkości to naprawdę jest słabo z tyłu. Pomimo tego,że auto jest rejestrowane jako 5- osobowe z tyłu zmieszczą...
~pan Ziele
Sedan 316 i 102KM 75kW
przestrzeń po przesiadce z minivna może trochę rozczarowywac ale moim zdaniem nie jest zle mam 173 wzrostu więc więksi (a są inni???:p) mogą czuć czasem dyskomfort w każdym razie dla mnie jest jak ktoś już napisał jak dobrze skrojony garnitur idealnie do mnie pasuje i świetnie sie z nią czuję jako kierowca, tym bardzie pasażer niepowinien narzekać z tylu zato raczej ciasno i raczej 4 osoby tym bardziej w dłuższą trasę, bagażnik w samraz...
~Podróżnik
Sedan 318 tds 90KM 66kW
Przeciętnie jak na sedana, hmm z tyłu? Nie chcę siedzieć bo miejsca na nogi za dużo nie ma (szczególnie gdy z przodu kierowca, pasażer są odsunięci z fotelami do tyłu, jest jak na styk). Trzech pasażerów z tyłu lekko mówiąc też nie czuje się zbyt komfortowo. Jednak maska (już nie mówię o wersji coupe) zajmuje przeogromną część długości całego samochodu dzięki czemu, to auto ma piękną, sportową i legendarną linię nadwozia.
~byczu@o2.pl
Sedan 316 i 100KM 74kW
Muszę się zgodzić z innymi użytkownikami -- z tyłu mało miejsca dla wysokich osób. ale podczas jazdy we 2 to bajka. po Odsunięciu na maxa fotela można się poczuć jak w bardzo sportowym aucie (międzyinnymi dzięki dobrej Ergonomi w środku) Ale daje 4 bo kto kupuje to autko to wie że jest to 3 a nie 5 niewspominając o 7. ogólnie nie jest źle , myślałem że będzie gorzej
~kodir
Sedan 320 i 150KM 110kW
Przestrzeni dla kierowcy jest pod dostatkiem tak samo jak dla pasażera obok, natomiast z tyłu jest dość mało miejsca szczególnie wtedy kiedy z tyłu siedzą 3 osoby, oczywiście ta która siedzi po środku ma przechlapane, jednak spokojnie mógłbym jechać jako pasażer z tyłu nawet 1000 km wtedy kiedy podróżują z tyłu dwie osoby.
~Jimsonweed
Sedan 325 i 192KM 141kW
Z przodu rewelacja, lecz jak kierowca ma ok. 190 cm wzrostu, to przy "leżącej" pozycji współczuję pasażerowi siedzącemu za nim. Z tyłu średnio, szczególnie w 3 osoby. Twarde zawieszenie ogranicza komfort jazdy (przy pełnej obsadzie) na tylnej kanapie - pasażerowie na własnej skórze odczuwają nierówności polskich dróg.
~juristi@interia.pl
Sedan 320 i 150KM 110kW
Jako kierowca- mam wszystko pod ręką i czuję się na swoim fotelu, że to ja jestem najważniejszy w aucie, a cała reszta jest jakby dopasowana do mnie na miarę, jakby cały samochód zrobiono właśnie dla mnie. Pasażerowie też nie narzekają, no może fotel pasażera mógłby mieć regulację wysokości, bo jest może trochę za nisko.
~wodnik1981
Sedan 325 td 115KM 85kW
Kierowca i pasażer z przodu jadą w naprawdę komfortowych warunkach.Miejsca jest dużo z przodu, siedzi się nisko i wygodnie. Z tyłu już nie jest różowo, mało miejsca na nogi w tylnym rzędzie.Reszta w normie. Bagażnik spory i ustawny niestety otwór załadunkowy w sedanie to porażka:( jest za mały
~bartek86h@gmail.com
Sedan 325 tds 143KM 105kW
jak dla mnie jest super nisko się siedzi kokpit otula naprawdę świetnie regulacja fotela w 5 płaszczyznach na nogi miejsce jest z tyłu jak ktoś nie wysoki siedzi z przody to ok bardzo wygodna kanapa tylko dla wyższego (ja mam178cm)i grubszego kierowcy może być ciasnawo ale dla mnie super
BMW Seria 3 E36 Sedan