Lista ocen BMW Seria 3 E36 (677) - Całokształt

Na liście zabraknie 556 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mareku6@wp.pl
Sedan 316 i 100KM 74kW
Spokojnie moge polecić to auto dzielnie służy mi juz 2,5 roku mimo że skaleczyłem go gazem;) ,ma fajną stylistyke i wykończenie, dobrze sie prowadzi, części są tanie, warto poszukać utrzymanych modeli, oferta tych aut na rynku jest duża takrze jest w czym wybierać,za niewielke pieniądze można nabyć solidnie wykonany samochód
~Adinos adinos.janicki1@vp.pl
Sedan 318 is 140KM 103kW
co do wyboru bawarki przekonała mnie moja żona byłem bardzo sceptyczny co do tej marki leczteraz gdy mam zmieniłem zdanie i juz mnie nikt nie przekona do innej marki bmw to klasa sama w sobie i tylko ktoś kto nigdy niemiał nie jeździłi nie ekspluatowałto sie nigdy nie przekona są plusy i minusy aut pozdrawiam
~dakun
Touring 320 i 150KM 110kW
ceny częsci przystępne, ale warto poszukac zadbanego egzemplarza i przede wszystkim auta bez dzwona, bo inaczej lista wydatków może byc długa i bolesna dla kieszeni. pomijam jakieś obcierki lakieru bo w 12 letnim aucie jest to nieuniknione. zweryfikowac w miarę możliwości przebieg, 200 kkm to dla zadbanej rzędówki rozgrzewka
~Edyta S.
Compact 316 i 102KM 75kW
Świetne autko zarówno do miasta, jak i w trasy. Oceniam jazdę jako komfortową, jedynym malutkim minusem jest dla mnie to, że tak małe i lekkie autko z napędem na tył jest dla mnie trochę kłopotliwe w zimie, na lodzie. Mam nadzieję że dobre opony i małe obciążenie bagażnika załatwią sprawę. Poza tym nie widzę żadnych wad tego modelu.
~Dudu
Sedan 316 i 102KM 75kW
To chyba jedno z ostatnich BMW które ciężko jest zajeździć, do tego świetnie się prowadzi i nie sprawia większych problemów mimo swojego wieku. Jak ktoś jeździ E36 i zastanawia się nad zmianą to sugerowałbym je mimo wszystko trzymać, tych aut już nie przybędzie a dbane E36 jest bardzo wdzięcznym samochodem
~bobibmw
Touring 318 tds 90KM 66kW
Autko jak każde inne trzeba nabyć dobre.Koszt utrzymanie nie duży , typowe auto do zwykłej jazdy , przy tym tym silniku na ban się nie opłaca wjeżdzać , i na lewym pasie nie ma co stawać. Touring jest po prostu godny polecenia bo: nie są wyżyłowane przez napaleńców , często w ładnym i zdrowym stanie.
~patryk
Sedan 325 td 115KM 85kW
Świetne i solidne auto godne marki bmw , ten silnik poprostu jest super , mało pali i jest bardzo dynamiczny . Mimo wieku daje frajde z jazdy i jest bardzo ładne z wyglądu. Recepta na utrzymanie silnika w super stanie to dobry olej i wymiana filtrów , ja śmigam na pełnym syntetyku i silnik pracuje jak nowy.
~kiela$
Sedan 316 i 100KM 74kW
ocena 6+,wygodny sredniej klasy samochodzik,kleił sie drogi jak plastelina,o dziwo jak na taka staruszke bardzo konfortowa dla pasarzerów,bezusterkowa zabawka,z350tys przbiegu na gazie 100 to silnik technologicznie dopracowany niezniszczalny,teraz czas na e39 2,5benzinka juz za niedlugo
~Fajne auto
Coupe 328 i 193KM 142kW
Do plusów zalicza się : precyzyjny układ jezdny , swietne hamulce , dynamika , przyspieszenie , prowadzenie na zakrętach , mocne blachy , niezawodny silnik. Do minusów; spore spalanie i oryginalne części w ASO ale jest wiele dobrej jakości zamienników różnych firm typu Bilstein , Bosch itd.
~Christiano Ronaldo
Compact 316 i 105KM 77kW
Jest to moje 1 bmw i jest super , auto może nie jest rakietą z tym silnikiem jednak dynamika na dobrym poziomie , zwłaszcza przyśpieszenie na 3 i 4 biegu jest b.dobre , mało pali , duzo zamienników w niskiej cenie sprawia że jest to przyjemne auto i bardzo trwałe pozatym design jest świetny.