Lista ocen Audi A4 B9 Limousine Facelifting (8) - Ergonomia

Na liście zabraknie 11 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~JZT
Limousine Facelifting 2.0 40 TFSI 204KM 150kW
Lecą minusy za brak sterowania pokrętłem MMI, sterowanie głosowe to nieporozumienie... Audi naprawdę nie odrobiło tu lekcji... jeśli jeździłeś mercedesem lub bmw nowej generacji tu solidnie się zawiedziesz. Menu zagmatwane, nieintuicyjne - zastanawiałem się czy inżynierowie Audi jeżdżą na codzień samochodami, czy tylko komunikacją miejską, lub hulajnogą... Cup holdery w złym miejscu - zasłaniają przyciski. Podłokietnik bardzo mały, ładowanie...
~Mariusz
Limousine Facelifting 2.0 40 TDI 204KM 150kW
Przyciski umieszczone w większości p"pod ręką". Miejsce położenia uchwytu na kubki bardzie niefortunnie położne. Przy wsadzonej butelce zapłoniona jest część przycisków. Ładowarka indukcyjna pod podłokietnikiem bardzo szybko nagrzewa telefon przez co przestaje telefon się ładować. Przestałem korzystać z tej formy ładowania, wolę kabel.
~Beatka
Limousine Facelifting 2.0 45 TFSI 245KM 180kW
bardzo wygodne fotele, super pozycja za sterami, przełączniki genialne z przemiłym klikiem, plus za brak syfiącego się dotykowego ekranu, przełączniki stawiają bardzo miły aksamitny opór, wszystko jest pod ręką, jest bardzo dobrze, wzór dla innych producentów. Dla mnie za nisko podłokietnik w drzwiach.
~Filip
Limousine Facelifting 2.0 40 TDI 204KM 150kW
Wyjątkowo duży bagażnik - Jedynie można się przyczepić do zbyt małej ilości schowków.
~Simon
Limousine Facelifting 2.0 35 TFSI 150KM 110kW
Takie coś w tym aucie nie istnieje.
~Sebastian
Limousine Facelifting 2.0 35 TFSI 150KM 110kW
świetne haczyki dla zakupów w bagażniku
~Berkaj
Limousine Facelifting 2.0 40 TFSI 204KM 150kW