: bezawaryjny bezobsługowy zapominasz o tankowaniu
ogolnie wmiare dobre auto solidne blachy zero korozji wyglad limuzyny mimo 12 lat wyglada na 6 letnie
Dość głosno pracuje ale rekompensuje sie mały spalaniem dobra elastycznosc, i chyba nieśmiertelny :)
biegi zmieniaja sie płynnie wszystko poprawnie
Koszmar auto nie na nasze dziurawe drogi co pare miesiecy trzeba cos robic w zawieszeniu bez wzgedu czy sie kupuje wachacze lepszych producentów czy tez nie,drogie w naprawie duzy minus, dlatego mam zamiar sprzedac te auto 1500 zł raz do roku trzeba na zawieszenie oddac mam tego dosyć
jak to w sedanie duzy kufer z tyłu wiec parkujac tyłem niewidac w lusterkach gdzie sie konczy tył , ale to kwestia przyzwyczajenia
wszystko pod reka
auto szybko sie nagrzewa , ogrzewanie bardzo wydajne, latem brak klimy da sie odczuc wylewajac sie porzez szybe
duzo miejsca wsrodku zarówno dla kierowcy i pasażerów, bagażnik spory, auto jak najabrdziej udane do wyjazdu na dalsze wycieczki.
jak to disel lubi sobie poklekotac ale cos zacos
w miescie pali mi 6,5 maxymalnie trasa przy jezdzie do 120 mozna zejsc do 5 litrów,polecam tankownie dobrym paliwem odwdzieczy sie wtedy w jezdzie. ultimate disel, lub shell v power
Cena wysoka w zakupie i drogi w utrzymaniu pod wzgledem czesci auto nie dla przecietnego zjadacza chleba