AUDI A4 TO SAMOCHOD DAJACY RADOSC Z JAZDY.
PEWNIE ZE MA SŁABE PUNKTY ALE WYGLĄD DO DZIS MA NAPRAWDE ŁADNY A PIERWSZE ROCZNIKI TO 1995 ROK WIEC AUTKO NAPRAWDE JEST PONADPRZECIETNE I PREZENTUJE SIE SUPER.
Motor daje rade wiec ocena 4 jest najbardziej wiarygodna.Osobiscie jestem zadowolony i polecam szczegolnie jednostki wysokoprezne.
Jest dobra ale mam wrazenie ze BMW ma lepsza.Lewarek jest krotki i pracuje całkiem dobrze.
Na dzien dzisiejszy nie miałem jeszcze zadnych problemow.
Całkiem całkiem tylko strach przed szybkim stukaniem rosnie w miare przebiegu.Oczywicie chodzi mi tu o przednie banany(wachacze)na nasze drogi troche delikatne ale komfort podrozy jest bardzo dobry.
Jak na sedana to ok.Moze tylko przy cofaniu nie jest do konca najlepiej.Co do przodu to wszystko gra jak na auto tej klasy.
Tu jak w Szwajcarskim zegarku nic dodac nic ujac wszystko jest na swoim miejscu tylko pogratulowac pracownikom z Ingolstad.
Brawo.
Bez problemu wszystko tak jak powinno byc.Jesli starannie i dobrze potrafisz sie obslugiwac nie bedzie kłopotow.
Na przednich fotelach miejsca jest wystarczajaco ale na tylnej kanapie jest juz duzo ciasniej.Zdecydowanie nie mozna sobie wygodnie usiasc i przejechac 500km poprostu jest malo miejsca na nogi.
Traktorek diesla sobie klekocze ale to nie przeszkadza ani troche.Naprawde pracuje przyjemnie.Co do szybkiej jazdy to jakies szczegolne hałasy nie maja miejsca.
od 4/5l do 6/8l ON na 100km to naprawde dobry wynik.Co tu pisac az chce sie zatankowac cały zbiornik i jechac ,jechac ,jechac
Jakosc to naprawde dobra robota.Wszystko starannie dopracowane wiec i cena jest dosc wysoka.Za egzemplarze zadbane trzeba oczywiscie zapłacic troche wiecej ale warto.
Jesli posiadasz zadbane auto to wszystko pracuje sprawnie.
Oczywiscie zdarzaja sie czasami drobiazgi ktore trzeba w miare upływu kilometrow po prostu wymienic na nowe.
Przepływomierz odmowił po 115000 km. To typowa bolaczka Audi ale za orginalny kawałek plastiku trzeba zapłacic 350zł Moze to mały problem ale moc spada i jedzie sie jak na grzyby:)
Na szczescie nic powaznego nie miało miejsca i mysle ze tak bedzie jeszcze długo.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW