Bardzo polecam ten samochod z tym silnikiem 2.4 swietnie jezdzi-wcale nie pali duzo-cichutko w srodku a radosc z jazdy niesamowita!!!!!unas teraz szal na diesle-tylko jak one sa takie super to kto sprzedaje diesla ktory ma 100-150tys przebiegu takich jest mnustwo w ogloszeniach-chyba jak ktos jezdzi dislem i jest taki super to bije nim kilometrow ile tylko moze!sam troche sprowadzam samochody i wiem ze te diesle z holandi czy z niemiec sa naprawde dobrze zjezdzone!
silnik super-jest bardzo cichy, elastyczny i niestwarzajacy rzadnych problemow i ten dzwiek niesamowity!!!!!!!!
wszystko plynnie delikatnie chyba o to chodzi.
jak najbardziej poprawnie-bardzo dobrze sie trzyma !!!!!!!!!
widocznosc bardzo dobra niema sie do czego przyczepic.
jak to w Audi wszystko na miejscu.
jak najbardziej poprawnie.
no nie jest to A6 ale nie jest zle.
wczesniej mialem vectre B bez porownania tylko cichutki pomrok V6!!!!!!!
a tutaj duze zaskoczenie pali mi srednio miasto 65% trasa 35% 10L benzyny a wcale sobie nieodmawiam radosci z jazdy i nie jezdze tylko tylko!!!!!jezdze juz nim rok nic mi sie nie popsulo wiec o czesciach nic nie moge powiedziec ale jest teraz na rynku tyle zamiennikow-internet itd ze mysle ze niema zadnych klopotow a ceny wcale nie powala na kolana!!!!
wiadomo kosztuje troche pieniedzy ale dostajemy samochod juz z najwyzszej pulki.
jest super wczesniej mialem vectre B przynajmniej raz na 3miesiace w warsztacie cigle cos sie psulo!!!audi jezdze rok i nic tylko olej, swiece i filtry wymienilem-super to jest poprostu klasa!!!!!!!
nic sie nie popsulo!!!!!!!!!!!
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 30V 165KM 121kW