do ideału jeszcze troszke brakuje ale. ocena -5 jak najbardziej...
cichy dobrze pracuje i jak do pojemności dobre przyśpieszenie
biegi wchodza dobrze. nie miałem zadnych problemów a jezdziłem sporo
zawieszenie sprawuje sie rewelacyjnie ni czuc dziurawych dróg! po prostu płynie... :) lecz nie jest zdytr trwałe
widoczność jest ok. lecz cofanie zostawia wiele do zyczenia, tył jest długi i troszke słabo widac. wiedz w mieście nieraz trzeba sie wychylic
wszystko działa ok.
z przodu jedzie sie ok. jest duzo miejsca i wygodne siedzenia lecz z tyłu jest problem dla wyzszych osób... lub troszke wiekszych :) nie polecam im siedzenie z tyłu
wyciszenie tego modelu jest ok. czego nie moge powiedziec o mojej nowej quattro która przy mocniejszym wciśnieciu gazu "ryczy"
nie wiem jak ale mi sie udawało na trasie miescic spokojnie w 6l. przy predkości jakoś 120km/h Średnio paliła 6,4l.-6,8l. najgorzej było w zimie... na miejscu paliła mnustwo! spokojnie 11l. tylko mam strome podjazdy (mieszkam w bieszczadach) i tez duzo pali przy 5 osobach i bagarzu, nawet na trasie,wtedy duzo pali i sobie nie radzi... jako auto do przewozenia towarów ie polecam... zły dostep do bagaznika i za słaby silnik.. lecz dla 2 osób i pustego bagaznika na prawde jest ok!
na prawde ladna , dobrze dopracowani i dobre materiały wykonczenia za niewielkie pienądze! godne polecenia! to juz moja 2 a4 z 1995roku i nie moge powiedziec złego słowa na ta marke i model
nie psuło sie nic!!!! na prawde godne polecena! tylko 1 drazek kierowniczy ale po 25tyś km. chuba miał prawo! po za tym wszystko ok. zadny problemów!
nie spotkałem sie z zadna!
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 101KM 74kW