: Wygodne, autko płynie i ładnie trzyma się na zakrętach!
: wielowahacze
: alternator (regulator napięcia i szczotki)
Generalnie samochód dobry, stylowy, nie mam się do czego przyczepić. Koszt wielowahaczy jest spory jednak po założeniu dobrych części możemy cieszyć się długą jazdą i możemy zapomnieć o kolejnej wymianie tych części.
Silnik niezbyt awaryjny, jednak nigdy więcej nie kupiłbym 1.6 w takim samochodzie - to zdecydowanie za mało, gdyby nie fakt że zwykle mam wyjazdy sam to już bym zmienił samochód. 101KM to zbyt mało żeby uciągnąć samochód ważący ~1200kg + 5 dorosłych osób + bagaże i w tym przypadku wyłączenie klimatyzacji przy wyprzedzaniu okazuje się konieczne, ponadto samochód musi osiągać wysokie obroty aby wykrzesać z siebie moc.
Skrzynia pracuje bez zarzutów, mam zrobione niespełna 200 tys. (podobno) i na razie żadnych problemów nie ma ze skrzynią.
Samochód bardzo dobrze się prowadzi, nie sprawia żadnych problemów.
Widoczność jest dobra, nie ma problemów z parkowaniem.
Gdybym miał większy silnik mógłbym dać doskonale, fotele też mogłyby być nieco wygodniejsze. Reszta świetnie!
Szybko się nagrzewa i wszystko ładnie pracuje, super!
Miejsce jak na tej wielkości auto jest na średnim poziomie - wysocy pasażerowie mogą mieć kłopoty z kolanami siedząc na tylnych siedzeniach.
Przy 140km/h jest zbyt głośno.. Szczególnie przy silniku 1.6 101km..
Nie mam zastrzeżeń, utrzymanie tego samochodu nie kosztuje mnie zbyt wiele.
Za tę cenę ciężko znaleźć lepsze auto wyższej klasy.
Zdarzają się jak przy każdym samochodzie..
Nie wystąpiły u mnie w ciągu 2 lat.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 101KM 74kW