Ocena kierowcy - Audi A4 B5 Sedan

Silnik 1.6 i 101KM 74kW
Rok produkcji 1995
Audi A4 B5 Sedan 1.6 i 101KM 74kW 1995-2000 - Oceń swoje auto
Inne : kapitalne glosniki fabryczne
ocena jest subiektywna - jak dla mnie jest bdb
jak na 1,6 w takiej sporej limuzynie jest ok, jasne ze mogloby byc lepiej, ale mozna tak powiedziec i o s4, no nie? kultura pracy bez problemu, idealny do spokojnej jazdy mozna tez przycisnac, ale to oznacza i wieksze spalanie i wiekszy halas - norma reasumujac - dobry do spokojnej jazdy [ale 180 km/h wyciaga bez problemu]
krotko zestopniowana - za to przyspieszenia sa dobre na trasy sredni - przy 120 km/h jest 3,5tys obr - za to wyprzedzanie jest sprawniejsze na zimno 2 czasami zgrzytnie czasami ciezko wchodzi 1 i wsteczny, ale bez dramatu
naprawde super, bardzo wygodny w prowadzeniu, a jak chce sie szybciej pomachac kierownica to odpowiednio sprezysty naprawde fajnie zobaczymy jak z awaryjnoscia na skur... polskich drogach
zalezy jak sie siedzi i czy umie sie jezdzic - konca auta nie widac we wstecznym lusterku, raczej boczne lusterka, maska spora ale daje sie ogarnac ja nie mam problemu, ale wymaga chwili przywyczajenia
wszystko na miejscu, fotele wygodne, chociaz po 400km na dupsku juz czuc - chociaz w citroenie c5 tez tak mialem - pewnie kwestia dupska ;)
nie mam klimy - zobaczymy latem grzeje dosc dobrze paruje tez przecietnie
z przodu full z tylu malo miejsca na nogi za to bagaznik przepastny
w miescie extra, jesli droga jest w dobrym stanie to idealnie powyzej 120-130 km/h glosno co ciekawe - przy 160 km/h jest niewiele glosniej
jak na duzy samochod z relatywnie nieduzym silnikiem to wzglednie dobrze - 7 w miescie przy emeryckiej jezdzie, 10 i lepiej jak sie pospieszyc w trasie 7 - 8 przy spokojnej jezdzie tak 110-120 km/h i wyprzedzaniu raczej sportowym na temat cen napraw itd nie mam zbyt wiele do powiedzenia
rocznik niezbyt imponujacy, ale dobrze utrzymany i niezawodny - zaplacilem godziwa cene za godziwy samochod - i tak powinno byc
gumy tylnej belki
brak