: ogolnie bardzo ładny samochod ale najbardziej komfort jazdy i to ze jest tak mało awaryjny
: wahacze drogie :( wymiany co 25 tys km
daje 5 za wykończenie materiały mam ładne dewno chyba bo nie wiem ale naprawde ładne :) nie za wielkie spalanie , niskie opłaty ubezpieczeniowe 1595 pojemnosci i wazna sprawa zwraca uwage osob ktore wsiadaja naprawde audi ma wykonczenie i srodek ładny i estetyczny nie drazni mnie i paszerow lastik tylko spokojne stonowane tworzywo z drewienkiem i elementami chromowanymi , nie potrafiłbym wsiasc do innego auta chyba ze to jaguar albo mercedes ale ten nowszy ...
mam ten samohod 2 lata sprowadziłem go sam z niemiec chciałem z wieksza pojemnoscia ale nie załuje :) dla młodego kierowcy 24-28 lat idealny ... moja OOOO a4 jest pachnaca i zadbana nie szaleje wiec sie trzyma ... ale czasem przycisnałem jak mnie cos zdenerwowło i powiem byłem pozytywnie zaskoczony :) leje olej syntetyczny i wszystko wymieniam na czas ...
bez problemowa
ale z minusem bo drogie czesci
pieknie tak jak powinno byc moze za niko panel klimatronic czasem odrywa sie wrok od drogi ale kwestia przyzwyczajenia
jesli macie zamiar kupowac to tylko z klma(ja mam klimatronic ). jestem zadowolony super . szyby w tym samochodzie praktycznie caly czas zamkniete wiec nie potrzebna mi jest elektryka... mam elektryczne lusterka-wystarczy
jesli dwie osoby super .. z tyłu tez dwie dadza rade i jest w miare wygodnie nie meczaco... natomiast trzy z tyłu to tylko na chwile
bardzo cicha
na trasie 6 bez naciagania (100-110 km/h) .... w miescie troszke pali 9-10 l mieszana to 7-8
zapłaciłbym za moja z 1995 roku 15000 z czystym sumieniem bo warto ... i tyle moi mili lubie to auto heheh pozdrwiam goraco
wahacze , zarowk z przodu i w srodku i tyle
absolutnie nic
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 101KM 74kW