Lista ocen Audi A4 B5 Avant (164) - Widoczność

Na liście zabraknie 283 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Josh
Avant 2.6 150KM 110kW
przod jako tako ale tyl do bani jestem kierowca (przedstawiciel handlowy) od dawna i gorszego wozu nie mialem do parkowania tylem potrafie dobrze jezdzic ale tym samochodem parkuje 1 m od nastepnego bo mi sie wydaje ze do niego dojezdzam
~Airnyy
Avant 1.8 20V 125KM 92kW
Bez zarzutu, fotele są wygodne, dobrze nadają się na dłuższe trasy, widoczność bardzo dobra. Wyciszenie stoi na odpowiednim poziomie. Zawieszenie świetnie wybiera nierówności, auto bardzo dobrze spisuje się na trasach.
~ikamil88
Avant 1.8 20V Turbo quattro 150KM 110kW
Dobra widoczność, zależy od ustawień fotela, kierownicy. Jestem dość wysoki, mam też zamontowany wskaźnik podciśnienia na kolumnie kierownicy przez co nie widzę prędkościomierza ;) no ale to na własne życzenie.
~JEZIERINHO
Avant 1.9 TDI 110KM 81kW
widocznosc jak dla mnie okej ( 193 cm wzrostu ) widze wszystko doskonale a mam kombi wiec z tylu tez wporzadku . kazdy narzeka na lewe lusterko ale ja nie mam z tym problemu widze wszystko jak na dloni i tak powinno byc. 4+
~BONOB5
Avant 1.8 Turbo 180KM 132kW
Do nadwozia w wersji wg Audi \"avant\" po prostu trzeba się przyzwyczaić. I po odpowiednim nastawieniu fotela, kierownicy i lusterek zewnętrznych widzi się wszystko co z tyłu i z boków.
~Marcelb
Avant 1.8 20V 125KM 92kW
Jeździłem nowszymi furami z gorszą widocznością choć w pierwszy latach produkcji jakiś "geniusz" w padł na pomysł żeby lusterko pasażera było krótsze niż kierowcy
~zywczok6
Avant 1.9 TDI quattro 110KM 81kW
Jak to kombi - przeszklone, szyby nieprzyciemniane, widoczność świetna w każdą stronę. Przeszkadzać może mniejsze prawe lusterko ale jest to problem raczej kwestii estetycznej.
~Adimas
Avant 2.8 30V quattro 193KM 142kW
Wersja Avant. Do tyłu i na boki w porządku, chociaż zagłowki sporo zasłaniają. Mniejsze lusterko prawe - kwestia przyzwyczajenia, ale normalnej wielkości byloby lepsze.
~Bielsk Podlaski auuu xD
Avant 1.8 20V 125KM 92kW
Duże szyby, małe słupki. Widoczność znakomita. Wtedy wszystkie wv były takie. Czy a3 czy A6 wszystkie mają duże szyby i jeździ się znakomicie
~PiotrusZeZgierza
Avant 1.8 20V 125KM 92kW
Widoczność całkiem dobra, oczywiście lusterka do dvpy, wielokrotnie miałem inne samochody w martwym punkcie mimo zamontowania dodatkowych lusterek sferycznych.
Audi A4 B5 Avant