Lista ocen Audi A3 8Y (24) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 11 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Przemek
Limousine 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Niestety podczas jazdy probnej mialem okazje jechac wersja z kubelkowymi fotelami, jednak okazaly sie te fotele dla mnie za ciasne. Natomiast klasyczne fotele sa dosc wygodne i spokojnie wystarcza. Duzo miejsca na nogi jak i rece. Auto jest dosc szerokie wiec siedzi sie na prawde komforotow. Zarowno z przodu jak i na tylniej kanapie. podlokietnik jest regulowany wiec kazdy moze dostowac go do wlasnych preferencji, to samo z kierownica.
~Igor_Polak_Inzynier_Mechanik
Sportback 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Hatchback (sportback) dla mnie jest ok. Mam 178cm wzrostu i jest wystarczająco miejsca. Pasażerowie też nie narzekali... nooo chyba że na siedzenia i drętwiejące kończyny. Jedynie przeszkadza twarde plastikowe obicie tunelu centralnego, w który notorycznie wali się kolanem
~Mateusz
Sportback 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Jeżeli chodzi o przód samochodu jest tutaj wystarczająco miejsca zarówno dla kierowcy jak i pilota. Obawiałem się troszeczkę czy samochód nie będzie za niski (185 cm) jednak w środku jest dla mnie wystarczająco miejsca zarówno na głowę jak i nogi.
~Szymon
S3 Limousine 2.0 TFSI 310KM 228kW
Zdarza mi się jeździć w 4 osoby (4 w miarę dużych chłopów) i jeszcze nikt na miejsce nie narzekał, głownie trasy po mieście. Jedynie co to mała ilość schowków to trzeba przyznać.
~Slawek
Sportback 1.0 30 TFSI 110KM 81kW
Mam 1,82 cm i mam sporo przestrzeni nad glową . Mam tez sporo przestrzeni po bokach więc jak dla mnie i pasażerów samochód jest komfortowy.
~Morfeusz
Limousine 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Szału nie ma ale też jak na kompakt nie jest źle. Od wzrostu ok 190 cm uderza się głową w sufit siedząc na tylnej kanapie
~Tomasz T
Sportback 1.0 30 TFSI 110KM 81kW
Ciut mniej miejsca niż w Golfie 7 ale generalnie OK. Spory bagażnik przy zapasowym kole dojazdowym - coraz rzadsza opcja w kompakcie.
~Damian
Limousine 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Nawet z tyłu 185cm spokojnie się mieści. Bagażnik normalny, jak to w kompaktowym hatchbacku
~bleidd
Sportback 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Tutaj jestem zaskoczony pozytywnie, jak na auto swoich gabarytów miejsca jest pod dostatkiem.
Dziennik kosztów dla Audi A3 8Y
4,9
6,9
~Paweł
Sportback 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Do podróżowania w 4 osoby z 2 walizkami wystarczy. Jeśli potrzebujesz dla 5 osób to musisz kupić inne auto.