Lista ocen Audi 80 B4 (405) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 658 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ceemte
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Psuje sie to, co zwykle w starych autach czyli wiatraczki, przelaczniki, stacyjka itd. Wszystko do kupienia za grosze na allegro lub szrotach.
~lemzik@wp.pl
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Naprawia się w tym samochodzie tylko zawieszenie ze względu na stan dróg,średnio co ok 30-35 tyś tuleje wahaczy i łączniki stabilizatora.
~spidi25@poczta .fm
Avant 2.0 90KM 66kW
wymieniłem amortyzatory ale przy tym przebiegu to chyba norma nic poza tym nie robiłóem ( nie licząc podstaw takich jak oleje , płyny itp)
~Monkahead
Sedan 2.0 E 115KM 85kW
Jedyny problem jaki zauwazylem to popalone diody/zarowki oswietlenia deski rozdzielczej i przyciskow. Mozna to jednak naprawic samemu za smieszne pieniadze.
~kriss
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
zepsula mi sie klima a dokladnie pekla rurka od pompy musze wyciagnac i pospawac po drugie ten nieszczesny wyciek z pod pokrywy zaworow i to na rezie tyle
~Sebastian
Avant 2.0 E 115KM 85kW
Jak na 16letnie auto jest OK.Wiadomo zawsze jest coś może się zdarzyć.W końcu lata robią swoje.Gdy miało 5 lat tom bym brał takie ale mnie nie stać.
~Walek
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
przerwany kabelek przy czujniku oleju-szybkie usunięcie usterki(lutowanie, na skutek uszkodzonej gumowej osłonki zapieczony cylinderek hamulca tylnego.
~Rafał
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
W sumie drobiazgi, takie jak nie działajaca centralka zamku od strony kierowcy, zacinajacy sie zamek tylnej klapy, nie działajacy podnośnik szyby tylnej.
~Krychu
Sedan 2.0 90KM 66kW
Na ten wiek i przebieg nie mam uwag, przeglady i obslugi wykonuje sam wg. scisle ustalonego harmonogramu, wiec nigdy nie mialem jak narazie problemu.
~Arche
Avant 2.0 90KM 66kW
Wszystko idealnie dopasowane brak stuków puków i pisków z tapicerki i plastików. Łączniki stabilizatora szybko sie wysypują przy bardzo agresywnej jeździe.