może się podobać, fajnie jeździ po mieście to polecam . jednak nie jest tak dopracowany , przynajmniej mój egz.
ocena byłaby 100%, bo nie mam uwag. ale po 7 tys km od nowości krzyknął "dolej oleju 1 L " . sprawdzić nie można czy to nie błąd komputera , bo nie ma miarki. ale 1 L wlany i na razie spokój. to jednak 20% pojemności. moze na granicy wlała fabryka , albo tak ubywa.
o dynamice można zapomnieć, ale do spokojnej jazdy jest dobry.
komfortowy .
mi się podoba.
mimo tych grubych słupków z tyłu, nie jest źle.
trochę niebezpieczne moze byc zmiana wiekszości parametrów przez centralny ekran. ale to moze rzecz gustu.
upałów nie miałem okazji, ale deszcze w mieście, cały czas zaparowany tył, uważam ze coś tu nie tak z tym. wymieniłem filtr , ale to samo. mozna caly czas uzywać ogrzewania tylnej szyby lub odparowania na max wentylator, ale jak żyć ;-) więc mój typ tak ma.
jak na niewielki suv, nieźle. mało miejsca na nogi z przodu , tył pionowe oparcie , kąt , nie jest to wygodne na dłuższą jazdę.
w mieście, przy małych prędkościach nadwyraz dobre, naprawdę . ale w górę od 130 km/h jest coraz słabiej.
pakiety serwisowe droższe niz u konkurencji. innych kosztów nie miałem okazji.
chyba sporo w nim chińszczyzny ;-(
kierownica - trzeszczy przy obracaniu
klamki - piszczą przy pociągnięciu ( wszystkie 4 )
tapicerka drzwi , skrzypi
system google - zacina się, np cofając na sekundę potrafi zniknać obraz z cofania ! czasem zanika dzwięk (nawet dzwięk kierunkowskazów) - ile mozna resetowac, czujnik deszczu często albo dopuszcza do zamoknięcia szyby, albo szoruje prawie po suchej szybie, nie mam pojęcia jaki to algorytm.
brak . dolewka 1 L oleju po 7 tys km więc czas pokaże, czy brakowało z fabryki, czy silnik
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 B3 163KM 120kW