: dynamiczny a zarazem mocny 140 konnny silnik od vw LPT-ka wiem bo znajomy też ma i nie nażeka
Ślnik jest bardzo kulturalny podczas jazdy od najniższych obrotów pięknie się zbiera nawet z 4 biegu przy 50km/h. Maksymalnie wciągła mi diesla przy takim mocnym depnięciu do 6.5 l na 100km a ja mam bardzo ciężką nogę nie raz już jechałem podczas wyprzedzania do odcięcia przepływu paliwa do tej pory jedynie wymieniłem drążki stabilizatorów za jeden 180zł i wymieniłem oleje oraz filtry
wszystkie biegi wchodzą bardzo leciutko
doskonale dostosowany do masy pojazdy 1650kg
wszystko dokładnie widać w końcu to kombi
kilma automatyczna 2 strefowa po od grzybieniu doje bardzo dobrze gorącym powietrzem w sam raz na zimę
dużo miejsca za kierownicą jak i na miejscu pasażera z przodu jak i z tyłu tyle że ja mam wersje 7 osobową ale to nic ostatniego rzędu nie używam :)
wyciszenie w miarę dobre podoba mi się praca silnika i lubię go słuchać w czasie jazdy jak mruczy powyżej 2 tyś obrotów ale jak to w dieslu
w trasie minimalne 5l/100km przy oszczędnej jeździe trasa 5.6-6 l/100km jest dobrze jak by nie patrzeć mase swoją ma miasto 6.5l/100km w mieście światła światła i jeszcze raz światła
auto trzyma swoją cene
nigdy mnie nie zawiódł