: Nie wiedziałem ,że inwestycja w stare truchło może być aż tak dochodowa..(niestety dla warsztatu)
: silnik często odmawia współpracy
Układ elektryczny
: elektronika wymaga specjalistycznego komputera..często
Właściwie ciężko stwierdzić dla kogo to jest auto..kupiłem bo miał być oszczędny no i rzeczywiście pali mało ale za to serwis ciągnie siano jak głupi. W efekcie LS 400 mojego brata który jest o 8 lat starszy jeździ i jeździ bez awarii ,na dodatek jest wygodniejszy i szybszy a ja mam auto które jest stworzone dla..serwisu. Tiaaak ten samochód to z pewnością świetna inwestycja..dla warsztatu!
Sam silnik jest mocny i oszczędny niestety ogólna awaryjność każe się zastanowić czy warto mieć problemy i w efekcie zazwyczaj wybieram corollę zony..
Skrzynia nie najgorzej ale sprzęgło z 2masem to juz pare złotych
Trzeba co jakiś czas wydać parę tysięcy
Fotele bardzo wygodne
Spalanie malutkie ale po doliczeniu kosztów napraw wychodzi sporo drożej niż LS 400 mojego brata a volvo kombi to jednak 2 klasy niżej
Superniska cena dla klienta ,wspaniała inwestycja dla dealerów części zamiennych i warsztatu!!Szybki zwrot z \"inwestycji\" gwarantowany!!
Niestety eksploatacja nie ogranicza się do przeglądów jak w o 6 lat starszym LS400 mojego brajdaka..
Tryb awaryjny, feria kolorowych lampek ,często jak w Boże narodzenie na choince no i pare tysi kosztów + corolla żony która jakoś nie chce się popsuć
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 D5 163KM 120kW