Silnik idealny, bardzo elastyczny, co jest zasluga soft turbo. Nie brakuje niczego przy wyprzedzaniu TIRow, mozna czuc sie bezpiecznie i sie nie stresowac.
Czasem troche wydaje mi sie, ze haczy, ale z drugiej strony jak pojezdzilem troche samochodem Ojca (koreanczyk) to skrzynia wydaje sie majstersztykiem...
komfort z dobrym trzymaniem na zakretach. Pewnie mozna powiedziec, ze bardziej z nastawieniem na komfort, ale nigdy nie mialem groznej sytuacji z racji zbyt miekkkiego zawieszenia.
Jedyne co to przednie slupki, ale bezpieczenstwo jest za cos.
kropka. Jak to Szwed.
kiedy nie jest wlaczona klima, to troche paruja, szyby kiedy jest wieczor lub wilgotno, ale kiedy klima jest wlaczona jest lepiej niz dobrze.
Duzo miejsca, konsola zwrocona lekko w strone kierowcy.
Super system audio (wiem juz czemu kiedys slyszalem, ze ludzie sobie wyciagali z Volvo audio i stawiali w domu). Glosno zaczyna sie robic (chyba glownie od powietrza oplywajacego relingi) powyzej 180-190 km/h (Niemcy). 160km/h normalna predkosc podrozna.
Nie mam porownania, ale wydaje sie byc przyzwoicie. Przejechanie 100km z LPG kosztuje mnie razem z \'rozpalka\' benzynowa jakies 30 PLN przy 210 KM i 7s do 100km/h, czego chciec wiecej? I nie ma kultury pracy traktora. Gazu 14l przy predkosci podroznej sredniej z kompa 100km/h z czestym wyprzedzaniem (komu sie wydaje, ze jak sie jedzie okolo 100km/h to wychodzi srednia 100km/h polecam sie nad tym pochylic).
Kupilem 3 letni po leasingu z przejecanymi 135kkm za 50kPLN. Wymagal okolo 7kPLN wkladu do idealnego stanu.
Nic
Odpukac