: spodziewałem się wiele ale to co dostałęm przeszło najśmieklsze oczekiwania :)
doskonałe auto dla lubiących komfort i dynamiczną jazdę. świetnie wykończone ze zdecydowanie lifestylowym zacięciem
doskonały silnik, genijalna kultura pracy i wyśmienita elastyczność. auto zbiera się od najniższych zakresów obrotów.
precyzyjna i szybka. biegi wchodzą łagodnie i pewnie.
doskonały, bardzo komfortowy a zarazem zapewniający pewne prowadzenie. świetnie zachowuje się na zakrętach a nasze dziurawe drogi nie robią na nim większego wrażenia.
dobrze, oczywiście mogło by być lepiej i niektórzy mogą narzekać ale to auto ma przede wszystkim wyglądać...:) i dawać frajdę. ja mam wersję bez czujników parkowania i nie mam najmniejszych problemów.
po prostu Volvo, ergonomia świetna, obsługa intuicyjna już po kilku chwilach od pierwszego spotkania z autem. zdecydowanie przydało by się więcej drobnych schowków...
mam już za sobą ostrą zimę i pierwsze chwile upałów. sprawia się świetnie a przy tym praca wentylacji nie jest uciążliwa.
doskonale, pomimo że z tyłu to nie jest limuzyna ale... to nie jest limuzyna. to jest fajne autko z zacięciem sportowym. z przodu siedzi sięświetnie w świetnych fotelach a z tyłu dla 2 osób spoko...
kolejne no comments, po prostu świetnie. podwójne uszczelki i dobrze wyciszony silnik robią swoje. myślałem że Honda już była ok ale teraz to niebo a ziemia :)
no elektryczne to autko nie jest. 240kM robi swoje ale przy spokojnej jeździe mogło by być lepiej.
biorąc pod uwagę przewartościowaną niemiecką konkurencje - bardzo dobrze
świeżynka, jeszcze nie da się ocenić, mam nadzieję że opinie o Volvo się potwierdzą
jw
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 T5 240KM 177kW