Z auta jestem bardzo zadowolony. Rewelacyjny silnik D4 z 8 stopniowym automatem robi naprawdę robotę- daje frajdę z jazdy. Moje poprzednie auto to zwykła v60 D5 z czym mogę porównać v60 CC D4. V 60 CC zdecydowanie fajniej spisuje się na szutrze i na drogach gorszej klasy. Zdecydowanie lepiej się do niej wsiada i wysiada ( wyżej się siedzi ). Miejsca jest idealnie dla rodziny 2+1 nawet z wózkiem dla dziecka. Spalanie miedzy 6,2-7,5 l /100 km.
bardzo fajne osiągi i wynik spalania. miałem jazdy testowe benzyniakiem T5 i wersja D3.
T5 spalanie około 10-12 l/100 a D3 niestety trochę skromnie się zbiera. Myślę że D4 z 8 stopniowym automatem to strzał w 10. Naprawdę każdemu polecam auto z tym silnikiem i skrzynią.
super 8 stopniowy automat to rewelacja
brak zastrzezeń
Warto kopić auto z pakietem podgrzewanej przedniej szyby ( rewelacja )
Fajne auto dla rodziny 2+1 bagażnik nie powala na łopatki ale wózek bez problemu woziliśmy i na kawację śmiało się mieściliśmy.
Warto tu zaznaczyć ze sam mam 190 cm wzrostu i 130 kg wagi wiec nie mało :-)
Serwis znośny choc warto podzwonić po kilku ASO by wyszukać najtańsza opcje przeglądu
Auto naprawdę bardzo mało awaryjne, niemniej jednak odradzam kupno aut z komisów czy handlarzy. Chcesz sie cieszyć dobrym autem poszukaj ofert prywatnych aut z polskiego salonu i serwisowanych na bieżąco.
na chwile obecna brak
na chwile obecna brak