miły samochód ,stworzony dla rodziny czy do przewozu towarów,bardzo oszczędny i praktycznie bezawaryjny.W porównaniu ze wspomnianym nissanem wypada lepiej pod względem technicznym a przy tym prezentuje się bardzo nowocześnie.
to nowoczesny diesel,prfesjonalna praca silnika,miła dla ucha, to już nie to klechanie co w starych dieslach.Silnik bardzo elastyczny szczególnie na pierwszych biegach.Może to nie rakieta ale moze dać popalić wielu konkurentom.Porównanie w podobnej klasie mam jedynie z Nissanem Primerą z tego samego roku- Volvo jest cichsze i dynamiczniejsze.
w porządku.
to limuzyna, tym autem się wręcz szybuje-duża przyjemność z jazdy,auto bardzo stabilne
z przodu ok. ale do tyłu przydałby się czujnik cofania
luksusowo,we wnetrzu mnóstwo bajerów ale do wszystkiego łatwy dostęp.
trzeba czasem pomóc klimatyzacją.
szeroko,dużo przestrzeni między fotelami,mogą podróżować wygodnie trzy osoby z tyłu lub dwie rozwalone
po zamknięciu szyb nawet przy szybszej jeżdzie i na nierównościach jest cicho,to taki wóz opancerzony,nie wiele słychać z zewnątrz.
duży przestronny wóz a pali tyle co kot napłakał,naprawy standartowe u każdego mechanika-amortyzatory,płyny,filtry.
te auta utrzymują się wciąż w cenie,ale wydaje mi się że są tego warte ,ja przynajmniej jestem zadowolony.
w porządku
ok.