: wygląd eheh ogólnie bardzo dobry samochód..pamietajmy zawsze trzeba trafic na odpowiedni egzęplarz nieważne jakiej marki......
: drązki stabilizacyjne pilnowac a reszta posłurzy
Ładnie przyspiesza mimo masy auta.. trochę głośny....ale to renault jak zimny to norma...to samo mam w masterze
Zimna ....zmian biegów nie jest ciekawa po przejechaniu 2 do 5 km...jest ok luzaczek się z niej robi:)......aaaaaa 5-bieg zle zestopniowany albo powinno być 6-biegów bo przy 150km/h za wysokie obroty.:(
Fajnie twardy troszkę ale poprzedni właściciel dał żółte sprężyny wróciłem do oryginalnych twardo szybko i w miarę komfortowo .....nie jest to audi ani pasat ale nie ma tak zkąplikowanego w zamian zawieszenia trwalsze pilnujcie tylko drążków.
nic dodać nic ująć
tam gdzie trzeba a jak nie ma to znaczy ze miało nie być cokolwiek miało być
Kierowca nie może narzekać .. pasażerowie z tyłu mogą narzekać wiec bierz zawsze 2 nie 3
jak by nie klekotał hehe to jest w porządku
części w dobrych cenach...jak narzekasz kup passata i wymień mu zawieszenie to się dowiesz co to znaczą koszty albo rozrząd w audi1.9 2tyś nie twoje tu 800zł z robotą i pompą wody głupi by jej od razu nie wymieniał....jak cię nie stać chodz na nogach..proste:) spalanie opisze w tabeli
z wycieraczkami na reflektorach miałem problem ....lewa nie do dostatnia heheh 3 tygodnie na allegro 110zł razem z silniczkiem śmiech na sali a jak volviak się cieszył
maglownica padnięta koszt allegro 300zł to już podczas kupna wyszło pilnować osłon gumowych
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TD 90KM 66kW