Szybszy i wygodniejszy od znakomitej większości mijanych na drodze samochodów a przy tym absolutnie nie rzuca się w oczy - ideał!
Przy spokojnej jeździe niesłyszalny, po mocniejszym wciśnięciu gazu potrafi całkiem rasowo zabulgotać choć to tylko 4 cylindry.
Szybka, płynna - bez zarzutów, manetki przy kierownicy właściwie zbędne.
Poprzednio jeździłem S60 R-design i czuję, że cross country nie jest aż tak "przyklejony" do asfaltu ale w sumie na co dzień wygodniejszy i na pewno bardziej uniwersalny, prześwit większy niż w większości SUV'ów
Samochód za którym wciąż się oglądam na parkingu.
Bez zarzutu
Idealnie - to moje 3. S60 z rzędu, więc może trochę kwestia przyzwyczajenia ale po prostu wsiadasz i jedziesz, nad niczym nie trzeba się zastanawiać
Brakuje wentylowanych foteli, poza tym wszystko OK
Miejsca z przodu pod dostatkiem, z tyłu wystarczająco, mały bagażnik szczególnie w wersji z kołem zapasowym - w praktyce na dłuższy wyjazd samochód wygodny dla 2 osób.
Cichutko - nawet 200 km/godz. nie przeszkadza w spokojnej rozmowie; zestaw Harman Kardon brzmi całkiem przyzwoicie choć nie aż tak dobrze jak B&O w większych modelach Volvo
Jak to mocna benzyna z automatem i AWD - nie jest najtaniej ale przyjemność z jazdy rekompensuje to z nawiązką
brak
brak