: system naglosnienia, bardzo bogate wyposazenie, komfort jazdy
: Wtryskiwacze
: zarowki
Fakt, jest ekonomiczny i mocny.Znajomi zwrocili uwage ze na 5 biegu wciska w fotele gdy przekraczam 200km/h.Spalanie na poziomie 7 l.na 100 km.
bardzo dobra.Precyzyjna.Zawsze wchodzi na te biegi ktore chcesz.W VW 2,5tdi bylo roznie.
Masakra to promien skretu.Na parkingu wybieram w miare duze i puste miejsce.Poza tym prowadzi sie swietnie.
Mam bo nie caly rok i powiem szczerze.Mam problemy w ciasnych uliczkach i parkowaniu.Moze to kwestia przyzwyczajenia.
Ergonomia jest na najwyszym poziomie.Auto stworzone przez kierowce dla kierowcy.
Mam wrazenie ze dlugo musze czekac w zimne dni na upragnione ciepla z silnika.Koledzy posiadajacy VW zwrocili mi na to uwage.Reszta spoko.
Dla kierowcy bardzo dobrze ale dla pasazerow tragedia.
Dla mnie bardzo cicho.Kolega ktory posiada VW passata 1.9tdi 2003 stwierdzil ze jest ciszej niz w jego aucie.
7 l. na 100km.Na autostradzie bardzo ekonomiczny przy jezdzie 140 km/h
na nowe takie auto mnie nie stac.Takze w Polsce nie bylo by mnie stac nawet na uzywany.Mieszkam w Angli, a tu moje auto z 2002 kosztowalo 3200funtow na zlotowki to 17000zl.
zarowki,
jestem trzecim wlascicielem i wymienialem akumulator 450zl oraz dwa wtryskiwacze 1200zl.
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 D5 163KM 120kW