NIESAMOWITY!!! Mam go w automacie a jezdzi sie nim jak niejednym manualem. Rowna praca silnika do tego niesamowite osiagi... nie jedno bmw juz wymieklo :))
Automat ale trzeba przyznac ze strasznie inteligentny:)) potrafi przewidziec idealnie kiedy chcemy tylko przyspieszyc nie zmieniajac biegu a kiedy chcemy naprawde poszalec. no i redukcja reczna na 3 i na czworke:)) i wtedy jest naprawde czym wyprzedzac:))
Jak narazie bardzo dobrze choc jeszcze nie wyczulem go do konca. minusem jest to ze gdzy chamujemy z duzych predkosci bardzo gwaltownie to lui troszke zucic tylkiem, ale nie jest to tak mocne zeby nie opanowywac auta
bardzo dobra do przodu i na boki ale cofac to trzeba sie troszke nauczyc:)
Jak na te osiagi i na automat winik bardzo dobry. Autko przy mojej naprawde ciezkiej nodze spala mi w miescie 11l, natomiast na trasie zszedlem do 8l na 100km. dla mnie rewelacja:))
poprostu kosmos :)) grzeje doslownie w gmieniu oka wystarczy przejechac niespelna kilometr i juz si robi cieplutko w srodku i to samo klima raz dwa i juz mamy chlodniutko w upalne dni")
no tutaj najnizsza ocena. Z przodu mamy sporo miejsca i naprawde jest wygodnie ale z tylu jak dla mnie tragedia mam 186 wzrostu i kesli fotel kierowcy bedzie ustawiony podemnie to z tylu ledwo co sie mieszcze... to nawet focus ktorego mialem wczesniej mial wiecej miejsca
poprostu tak jak by autko caly czas stalo:))
jak juz mowilem miasto przy mocnej nodze 11 no max12l trasa 8l srednie jakies 9 litr max
Volvo troche drogie autko ale napewno warte tej ceny
nic jeszcze sie nie zepsulo w tym aucie
nic jeszcze sie nie zepsulo w tym aucie