auto piekne,wygodne,dla mlodych dynamicznych ludzi,duzy bagaznik.4 osoby na wakacje na 2 tyg:).Kopa ma niezlego choc zaluje ze nie kupilem t4.Nie boje sie ,ze mi ktos go ukradnie.Niestety samochod coraz bardziej popularny(cieszylem sie ,ze jestem oryginalny posiadajac takowe)mimo,ze to holenderski samochod to czuc skandynawskiego ducha
nie znam sie na tym,pewien fachura(pasjonat francuskich aut)powiedzial ze mam piekny silnik.podobno w megankach ma zmienne fazy rozrzadu.Ze swojej strony powiem ,ze o jego istnieniu dowiaduje sie powyzej 130 km/h
nie ma sie do czego przyczepic
auto komfortowe,dla mnie mogloby miec troszke twardsze zawieszenie
widocznosc do tylu ograniczona(wysoki kufer),doskonale lusterka
nic mi nie przeszkadza wiec jest ok
szybko sie nagrzewa,troszke pasarzerowie z tylu skaza sie na cieplo w lecie,przydalby sie nawiew klimy na tyl.Na szczescie siedze z przodu;)
dziwia mnie komentarze jakoby bylo malo miejsca z tylu,na to nikt sie nie skazyl z moich znajomych.podobno w tej klasie powinno go byc wiecej
czasem przy 120 km/h zastanawiam sie czy silnik to wogole dziala w tym aucie.Powyzej 140 szum na lusterkach
to zalezy od jazdy.moge spalic i 15 litrow krecac wysoko silnik,a moge spalic 6,5 l/km jadac spokojnie.
Naprawy drogie ale sa zamienniki.
Silnik przy sportowej jezdzie moze spalic...
w 2001 roku kosztowal 90 000 zl,drogo,ale nie jest to samochod dla ludzi ktorzy oszczedzaja zakladajac np.gaz :))) ma klase za ktora trzeba placic.Koszty napraw wysokie.
silnik wycieraczka lewy reflektor padla
pewne czesci zawieszenia juz wymienilem,pekl spaw na obudowie katalizatora poza tym wszystko gra.Doskonaly lakier,pod maska zadnych wyciekow.Nigdy nie sprawdzam oleju,wiem ze do nastepego serwisu bedzie ok.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V 136KM 100kW