dobry samochod bezpieczny ale nie polecam silnika 1600 jest za mulowaty i duzo pali. mialem 1 wypadek gosc wjechal mi w tyl. Polo do kasacji a u mnie wymiana zderzaka, klapy bagaznika i fotela ktory mial super system Whisp i uratowal mi kregoslup. naprawde bezpieczne auto. tanie ubezpieczenie. nastepne auto to tez bedzie s40.
Za slaby na to auto 109 km przy 1.4t, szczegolnie w trasie. Jezdzilem tez 136 konnym jest 2 razy fajniejszy a pali podobnie
bardzo dobra. duzo zmian bo maly silnik ale dzialala bez zarzutu
dobry skret, lekko sie prowadzi. trudno stracic nad nim panowanie
z tylu moglo by byc lepiej ale tak dobrze.
to volvo. wszystko na swoim miejscu. bardzo latwa obsluga radia
mialem klime manual i trudno dobrac optymalna temperature lepsza jest automatyczna-warto doplacic
z przodu wystarczajaca z tylu naprawde malo
bez zarzutu. pow 130 km silnik 1.6 jednak jest glosny-wysokie obroty
na maly silnik to duze 9-10 w miescie rekord to 12 przy ostrej jezdzie warto lepszy silnik kupic. przeglady ok 2200-2500 z czesciami to drogo. Polecam ASO w Goraszce
fajne pakiety oferuja i sa niezle wyposarzone a cena porownywalna z mondeo, laguna i passatem a jednak chyba bezpieczniejszy i mniej kuszacy zlodzieji (od passata) samochod. Pod koniec 2003 wchodzi nowy model-stary moze stracic na wartosci.
zadnych. zadnych oznak zuzycia auta po 70000
poszla pompa wspomagania-1400 zl-z mojej winy :) , amortyzatory przod 2400 z robocizna poduszki amortyzatorow tyl. po 70000 km wiec niezle jak na polskie drogi.