Polecam każdemu, kto ceni sobie komfort. Bardzo udane auto, którego naprawdę JEDYNYM minusem moze być spalanie. Ale i tak nie jest one duże w porównaniu do jakichś tam starych Fordów, Volkswagenów, Audi, Opli, itp....... Szczerze polecam!
Samochód swoje waży (ponad 1500kg) więc 127 koników to ciut za mało. Chociaż na 3-jce od 3500 obr/min robi sie ciekawie :)
Wszystko wchodzi świetnie, chociaż ze wstecznym czasami sa problemy, ale da się przeżyć.
ZWROTNY jest!! A zakręty połyka bez żadnych problemów!! :)
Świetna, chociaz tylny zderzak jest dosyć długi i trzeba o tym pamietać przy cofaniu.
Wszystko na swoim miejscu, fotele można ustawić NAPRAWDĘ dowolnie. Schowków dużo i pojemnych. No i najważniejsze - podłokietnik jest :)
W lato zimno, a w zimę ciepło. Parowanie szyb tez nie istnieje.
Mam blisko 2m, a miejsca mam FULL. Z tyłu, gdy przedni fotel podsunie się na maxa do przodu, mozna wyprostowac nogi (sic!).
Cichutko i przytulnie. Głośniej sie robi od 3-4tys. obr./min.
Za luksusy trzeba jednak płacić... Ale auta są po to żeby jeździły a nie mało paliły. Ale i tak nie jest żle. Średnio równe 10l/100km.
Za te pieniądze NIE ZNAJDZIESZ niczego bardziej komfortowego i przestronnego!! BRAĆ, BRAĆ, BRAĆ!
Elektryka trochę szwankowała, ale już jest OK!
Jak na razie, miejmy nadzieję, że na zawsze, BRAK.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 10V 126KM 93kW