Miałem Opla Omege, Audi 80 i 100 ameryk.wersje, golfaII, astre, forda escorta, reno 19, i one są do d..... no może poza audi 100. Nigdy już nie zmienie marki na inną chyba ze bede bezrobotny i znajd coś co pali mało np 5 ON/100 jak kadet ale wtedy bedę już nieszcześliwy.
Odpala zawsze, czuć jego moc jakbyś jechał
czołgiem i czyjesz sie jak dostojny pan, silniczek mruczy a jak na stopie wciśniesz gaz o dziwo wszyscy są z tyłu. Przyśpieszenie porównywalne do nowiótkich technologi. Jedziesz sobie 120 km/h gaz i rura wszyscy tylko przecierają oczy jas taki kombajn może ich tak zostawić w tyle.
Do najcichszych nie należy ale nie wyobrażam sobie jeżdzić czymś gdzie nie słychać przyjemnego delikatnego pomróku, chodzi równo, elastycznie po prostu bajka
Automat, B230F, do 140km/h sama przyjemność, wciskasz gaz spokojnie to dostaje keepdown i rura . Jedyne co troche mnie drażni to powyżej 150km/h jak wciśniesz nadbieg troche dostaje za dużych obrotów koło 6000tyś ale tylko na kilka sek. ale wtedy jak piorun mnie mknie.
Chyba nie ma takiego samochodu z takim zawieszenie no może troche merc beczka jest podobny. Zadna dziura go nie wkurza jedziesz chodzby po samych dziurach to tak jakbyś falował żagłówką. Stawiasz kubek z kawą i jazda , wyleje sie ale nie przewróci (może troche presadziłem ). Zwrotnośc jak w maluchu jak mała koparka na gąsienicach. Jak parkuje na ciasnym podwórku wszyscy sie dziwią ja 2 zwroty a inni np nissanem allmerą 4. Zawieszenie lekko miekkie jazda jak czołgiem
Tak jak ktoś napisał AKWARIUM
Po prostu dostosowany dla wybrednych kierowców Fotel kierowcy w trzech pozycjach regulowany i te podgrzewane fotele Polecam dla osób ze schorzeniami kręgosłupa. Nie mam jednego dysku i w trasie w ogóle sie nie męcze.
Dziwne ale zimą po 1min lub 1 km już grzeje ciepłym powietrzem nawet na nogi tylnich pasażerów, a szyby raz dwa i odparowane.
Mnóstwo, dlatego każdy Volvo ma hak bo wykorzystują go firmy budowlane. Jedyna co to tylnie fotele troche za wysokie.
Normalne a jakie ma być.
W trasie ekonomiczny ale po mieście nie, dlatego drogi kupcu kupując Volvo kupujesz go po to aby sie delektować , z resztą sam cię zmusi aby jehać i się cieszyć to przychodzi naturalnie.
Jak ktoś powie mi jakie auto co ma abs,automat, el. szyby lusterka , szyberdach , alu, klima,wspomaganie, podgrzewane siedzenia i lusterka , podświetlana komore silnika , nie rdzewieje, mozna spac z tylu w 3 osoby a na łyżeczke 4, itp i td za 6-10tyś to prosze o kontakt
Jak sie popsuje co mało spotykane to tylko pod domem . Volvo znaczy toczyć sie wieć pod dom sie dotoczysz
??????????????