Zwłaszcza za sylwetkę. Żałuję , że do tej pary Volvo nie robi takich fajnych "kanciaków".
Jak na 92 "konie", to daje nieźle "po garach". Trzeba go kręcić na 2000 w górę. Jechałem prawie 200 km/h. Głośno, ale pojechałby wiecej, tyle że mam Dębice Passio i to z indeksem T :)
Cóż, nie jest to rewelacja, zwłaszcza z trójką są czasem kłopoty, poza tym chodzi dość ciężko, ale nie narzekam.
Jak na stan amortyzatorów i aktualnie podbite gumy drążka sabilizatora z przodu-jest niźle, ale miękko. Przy ok 120 coś kierownica drga.
Bardzo dobra
Super! Dlaczego dziś nie projektują tak samochodów?
Jak się rozgrzeje to "huta". Klima daje super!
Trochę kiepsko się wsiada za kierownicę, ale z tyłu, jak na tak niewielkie auto, jak w salonie.
Niestety, chłopaki z Holandii nie pomysleli o przedniej przegrodzie za turbospreżarką. Jest tam jedynie kawał blachy. Mata pod maską niewystarczająca, ale ostatnio założyłem coś z jakiejś Renówki - jest lepiej. Jeden gość wyłożył matą bitumiczną przegrodę gdzie jest mecghanizm wycieraczek i też dał matę dodatkową pod maskę -pomogło. Jednak nie silnik jest problemem a szum powietrza. Możeby listwy dachwe zmienić na inne, bardziek płaskie?
Jestem zadowolony. Jak napisłaem w rapotcie, jazda z 180 km/h i 7,5 litra. Benzyniak nie podskoczy:)
Poza tym, że źle kupiłem i parę elementów trzba było z mety lub nieco później, naprawić. Od tego czasu - spokój.
Problemem jest cieknąca od czasu do czasu osłona przgubu przy skrzyni.
Zwracam uwagę na pompę wspomagania i chłodnicę oleju. Jak któreś "nawali" to bije po kieszeni, a zamienników nie ma!
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TD 90KM 66kW