jestem zadowolony ,nie jest to rakieta ,ale jeździ się przyjemnie
nie mam zastrzeżeń.
tu niestety dam mało bo mam wrażenie że trochę go wozi na zakrętach. Raz mi się zdarzyło trzy pasy bokiem przedriftować :P
wszystko widać bardzo dobrze. Lusterka nie są gigantyczne ,ale w zupełności wystarczają do pełnej obserwacji tego co się dzieje.
tutaj duży +
panel z radiem ,ogrzewaniem itp jest skierowany delikatnie w kierunku kierowcy co sprawia ,że jest bardzo wygodny w obsłudze. Możliwość ustawiania fotela w przeróżnych pozycjach ,oraz możliwość ustawienia kierownicy (niestety tylko góra - dół).
bez zastrzeżeń, nawiew na nogi jest świetnie rozwiązany ,bo ciepłe powietrze omiata całe nogi a nie wieje w jedno miejsce powodując nieprzyjemne uczucie gorąca i pocenie się nóg :P
wydaje mi się ,że nikomu przestrzeni w moim samochodzie nie brakuje.
po wymianie tłumika odczułem ,że volvo faktycznie jest wytłumione ;]
jednym słowem ecovolvo.
tutaj uważam ,że na prawdę ok wypada.
hmmm niech pomyśle. Wkurza mnie to ,że mi się fotel rozklekotał i raczej nic z tym nie zrobię, chyba że go na stałe skręcić bez możliwości regulacji. Kontrolki na desce rozdzielczej mi się strasznie szybko przepalają ,ale to już chyba tylko mój problem nie 460tki. Poza tym jest dobrze, nic więcej sobie nie przypominam.
właściwie nic poważnego z nim od ponad roku nie robiłem. Tłumik przerdzewiał ,ale tego nie liczę.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TD 90KM 66kW