Od kiedy mam moją 460 nie chce już nigdy jeździć inną marką, wygoda , wygoda, po dobrych nawierzchniach jazda to relaks- auto troche nieprzygotowane na polskie drogiii- a może to polskie drogi nie zadobre?
Aktualnie przebywam w anglii a moj carr pieści tato- konserwacje i takie tam.
Tęsknie strasznie za moją czarną zabawką.:-( w czerwcu mam urlop to wyskocze na mazury
Co do tego nie mam żadnych zastrzeżeń - dla mnie suuuper
Czasmi przydałby się 6 bieg - 180km/h a wyjeeeee - ale z drugiej strony - przepisy koledzy przepisyyy
Miałem trochę uwag ale po wymianie wachaczy i tuleii idealka. Cóż 1 właścicielem nie jestem
Przód super boki super. tył - cóż nieważne co zostało z tyłu.. hehehe
no koments nie uważacie?!
jak przystało na szwedzkie autko 5 min i cieplutko, a przyjemnie. Latem klimka bez zastrzeżeńńńńń.
Przód rewelacja. Tył czasami kogoś wezme , ale na krótko bo z dziewczyną do lasu nie skręcę jak 3 pasażer na pokładzie- no chyba ,że to druga dziewczyna - hi
Przy spokojnej jeździe 5+ , przy wysokich obrotach byyło dość głośno. Tata mi go wyciszył ???? teraz super...
No cóż trasa doskonale , a jak mam nerwa i dre troche lacze tooo czasami przesadza... ale ogólnie , silnik znakomicie dobrany do masy -_++++++
i nie chla jak NUbira.
jak jeździ tato - to okolo 6 jak on to robi, może gasi silnik i trochę przepycha??? spytam.
13 litrów - ostra sportowa jazda - gorzej wychodze na oponach - 17 naleśniki strasznie drogie..... ale lubie pzrykopcować....
Wszyscy- odradzali mi zakup Volvo a to części a to paliwa dużo... nienormalni...
Tani w utrzymaniu, Części - jakoś nie kupuje - oprócz wymiany zawieszenia tj wach. po kupnie. jak już gdzieś pisałem- wszystko pracuje bez zastrzeżeń.
A co do uwag o wyglądzie samochodu. Mnie sie podoba jak jasna choleraa. Zresztą Volvo sie lubi albo nie.
no ta nieszczęsna tapicerka i trzeszczące plastyki. Poza tym często miałem problemy z tłumikiem - nad tylną osią szybko się przepala.wstawiłem nierdzewke... Ogólnie nie boję się wyjeżdzać w daaaalekie trasy.....
w korku Niezadziałał wiatrak - troche postałem zanim ostygł -ale to chyba nic poważnego.