: Doskonały motor 90KM w połączeniu z automatem.
: Jednak rdzewieje ,ale zabezpieczyłem, nadkola tylne są koniecznością.
: tylko żarówki w środku, nie mogę dojść dlaczego...
Wolę jeździć , dużym bezpiecznym autem niż piczką typu Tico czy Corsa, albo Punto. To się nie opłaca a matematyki nie oczukasz!
Silnik jest w miarę cichy jak na 16 -sto latka. Mam porównanie z innymi markami i volvo wychodzi korzystnie
Skrzynia automatyczna sprawuje się dobrze, choć wydaje dziwny odgłos przy pierwszym biegu ( ten typ tak ma?)
Auta niemieckie lepiej wybierają nierówności, ale cóż amortyzatory z tyłu niewymieniane, a z przodu trzy lata temu... moja wina...
pudełkowaty kształt i prawie pionowa tylna szyba daje doskonałą widoczność i z przodu i z tyłu
wszystko na swoim miejscu. Nie ma wielu przycisków ale chyba chodzi tu o ergonomię ,prawda?
bardzo wydajne ogrzewanie. Szwedzi mają w zasadzie zimny klimat i to jest widoczne w tym aucie
Kwestia punktu widzenia. Mam małe dzieci i dlatego fotele przednie odchylam na max. Ale i dorośli z tyłu nie mogą narzekać, notabene w S60 z tyłu to jest masakra
Do 120 km /h silnik mruczy. Potem robi się głośniej ale nie jest źle, zresztą najczęściej na trasie jeżdżę setką i szybciej nie potrzebuję.
Doskonały stosunek zużycia paliwa i cen części zamiennych i przeglądów do ceny samochodu. Za niewielkie pieniądze otrzymujesz duży komfort jazdy i naprawdę średnie koszty eksploatacji
Za te pieniądze to chyba nie ma wyboru...
doskonale jak na 16 -sto latka. Przez trzy lata dwie usterki i jedna awaria (holowanko ale tylko 300 metrów- warsztat mam blisko )Nie działa zapalniczka i wewnętrzne oświetlenie ale naprawię przy okazji - nie ma sensu tylko z tym jechać do elektryka.
Jedna awaria z holowaniem ,ale niewielki koszt naprawy ( 200 zł)